Algemeen

Veel kandidaat-verbouwers op de been tijdens Renovatiedag

Zondag 25 mei waren tienduizenden kandidaat-verbouwers op de been, om een bezoek te brengen aan de meer dan 120 opengestelde renovatieprojecten in alle uithoeken van België. Bij ieder renovatieproject konden de bezoekers rekenen op de warme ontvangst van de bouwheer en de architect. Tijdens ‘De Renovatiedag’ is men als bezoeker onmiddellijk in staat om zijn smaak te toetsen en in contact te komen met de mensen achter het project.

Voor kandidaat-verbouwers blijft ‘De Renovatiedag’ de gelegenheid om zich te inspireren en te informeren. Het grote bezoekersaantal bewijst dat renovatie in de lift blijft en dat kandidaat-verbouwers op zoek zijn naar professionelen met kennis van zaken, die samen met hen hun droom weten te realiseren.

De Renovatiedag is een initiatief van het maandblad Ik ga bouwen & Renoveren ism NAV de Vlaamse architectenorganisatie en krijgt de steun van de Orde van architecten.


project te Bazel van architectenbureau Createctuur. Op de foto herkent u architect Tom Van Frausum (fotografie De Witte)
Build for Life