Veel belangstelling voor opening BAUHAUS Twente

  NL   18 april 2017 Bron: tprf
Veel belangstelling voor opening BAUHAUS Twente
Bauhaus opende net voor het Paasweekeinde de tweede vestiging in Nederland: Bauhaus Twente. Professionele bouwers uit de regio kregen donderdagavond al de kans om kennis te maken met het grote assortiment op de 15.000 m2 die de vestiging beslaat. Ruim 800 bedrijven en ZZP’ers gaven gehoor aan de uitnodiging van het bouwcentrum.

Wethouder Mariska ten Heuw, vestigingsmanager Tom Veldkamp, interim directeur Bauhaus Nederland Herwin Oost en Johannes Harter - directeur Bauhaus AG heffen het glas op de tweede vestiging van Bauhaus Nederland. In haar speech benadrukte de wethouder de uitstekende samenwerking met Bauhaus. Bijna de helft van het personeel is aangetrokken via Werkplein Twente, onder wie een 63 jarige vakman die voor de bouw werd afgekeurd maar nu een tweede carričre kan beginnen.

Veel belangstelling voor opening BAUHAUS Twente

Een omvangrijke mediacampagne kleurde de dagen voor de opening de regionale bladen rood. Ook de promotietour van Bauhaus zorgde de afgelopen weken al voor heel wat roering op pleinen en winkelcentra in de regio. Dit alles leidde op de vroege ochtend van Goede Vrijdag tot een toeloop van bijna 1500 enthousiaste inwoners die met hun kruiwagen kans maakten op mooie waardecheques.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo