Bedrijfsnieuws

Vanhaerents Development wordt CAAAP

Vanhaerents Development wordt CAAAP
Vanhaerents, projectontwikkelaar van onder meer De Nieuwe Dokken in Gent en ’t Groen Kwartier in Antwerpen krijgt een nieuwe naam: CAAAP. Stefanie Vanden Broucke, algemeen directeur CAAAP: “Wij zijn helemaal klaar voor de toekomst. We blijven vernieuwen en laten daarom onze huidige naam achter ons. We kiezen voor een nieuwe identiteit die past bij onze ambitieuze toekomstvisie.”

“Vanhaerents verandert van identiteit, maar onze manier van werken blijft wel dezelfde”, licht Stefanie toe. CAAAP maakt net zoals Vanhaerents deel uit van de Artes Group. “We blijven op die manier als ervaren projectontwikkelaar geruggesteund door de technische knowhow van Artes. Dat zetten we extra in de verf met onze nieuwe baseline: Dedicated Developers. We slaan de handen in elkaar met de Constructive People van Artes en staan hierdoor extra sterk als bouwteam: van ontwikkeling over bouw tot oplevering en verkoop.”

De projectontwikkelaar wil met sterke architectuur plaatsen blijven creëren waar het aangenaam is om te wonen en te leven. “De omgeving is voor ons buitengewoon belangrijk. We geloven dat het juiste project op de juiste plaats meerwaarde biedt voor de hele buurt. En dat doen we vanaf nu met onze nieuwe naam,” concludeert Stefanie.

Ook interessant


Build for Life