Algemeen

Vakbeurs Expo 60+ in de bres voor innovatie in zorgsector

Op 9 oktober zal in het kader van de beurs Expo60+ in de Nekkerhal in Mechelen bekend gemaakt worden welke innoverende ideeën bekroond zullen worden met de I²C-award. I²c, voluit Innovation to Care, is een zorginnovatiewedstrijd die op zoek gaat naar de meest innovatieve oplossingen voor de zorgsector. Alle ideeën zijn te bekijken op de website www.i2c.be waar iedereen zijn stem kan uitbrengen op zijn favoriet project. Men kan ook stemmen op de beurs Expo60+ waar all deze innovaties tentoongesteld zullen worden.

Expo60+ loopt van 7 tot 9 oktober. Het is de beurs bij uitstek voor iedereen die zich in België bezighoudt met het bouwen en exploiteren van rusthuizen, serviceflats, ziekenhuizen en andere voorzieningen uit de zorgsector. De 245 exposanten tonen er de laatste innovaties en ontwikkelingen voor de zorgsector. De zorgsector is niet echt crisisgevoelig en zit in een permanente groei en investeringsbeweging. De sterke vergrijzing is hieraan niet vreemd en verklaart mede de toename van het aantal exposanten ten opzichte van de vorige editie. De beurs is toegankelijk voor iedereen en is bovendien gratis voor vaklui.

Expo60+ staat ook bekend om zijn rijk gevuld randprogramma. Ook dit jaar hebben de keuze tussen meer dan 50 gratis lezingen van specialisten uit de branche.

Meer info: / www.i2c.be
Build for Life