Vaatwasmachine met verlichting

31 augustus 2020 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Vaatwasmachine met verlichting
Het automatisch verlichte interieur van de serie 400 vaatwasmachines van Gagganau perfectioneert de esthetische ervaring en het bedieningscomfort. Deze serie afwasautomaten met verlichting biedt veel ruimte, kracht en snelheid, maar is ook slim en biedt veel afwasmogelijkheden. De diffuse verlichting, het flexibele korfsysteem en Home Connect verhogen het gebruiksgemak. Zeoliet-technologie verbetert het drogen en verlaagt het energieverbruik.

Intensief en tegelijkertijd voorzichtig

De resterende- of eindtijd van het programma kan worden geprojecteerd op de vloer, op modellen zonder flexibele handgrepen. Het bedieningspaneel met TFT-scherm toont de acht wasprogramma’s met vijf opties. Sommige worden geregeld door interne sensoren en kunnen gecombineerd worden om op Power of Intensief te draaien, en toch voorzichtig om te gaan met delicate items.

Verlichting

De diffuse achtergrondverlichting van de 400 serie tilt deze naar een nog hoger niveau. De innovatieve achtergrondverlichting hult de schone inhoud in zacht licht, waardoor jouw servies nog sprankelender voor de dag komt.

Gaggenau Afwasautomaten met verlichting

Zeoliet

Zeoliet-technologie helpt al onze afwasautomaten uit de serie hun snelheid en A+++ energie-efficiencyklasse te realiseren. Zeoliet is een milieuvriendelijk mineraal dat vocht absorbeert en hitte vrijgeeft. Zo helpt het een volledige belading binnen een uur te wassen en drogen en beschermt het delicaat glaswerk door dit op een lagere, zachtere temperatuur te drogen.

Stil en flexibel

De reeks is zeer krachtig, maar ook stil en voorzichtig, met een push-to-open-deur en gedempt sluitsysteem voor de korf. Er zijn twee of drie verdiepingen met telescooprails, er is een flexibel korfsysteem en de besteklades kunnen vergroot worden voor bijvoorbeeld keukengerei.

Inbouw

De vlak geďntegreerde inbouw zorgt dat deze serie netjes bij alle Gaggenau apparaten past en is een discrete, onderscheidende aanvulling op uw keuken. Er zijn twee hoogtes beschikbaar, namelijk 81,5 cm en 86,5 cm, alsook flexibele scharnieren voor langere meubilairfronten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo