Uw woning beveiligen? Maak vandaag nog een afspraak

14 augustus 2012 Bron: Easy Safe
MPL Easy Safe is een draadloos beveiligingssysteem voor particulieren. Het systeem zorgt ervoor dat u als particulier ongestoord veilig en plezierig kan wonen. Het combineert alle voordelen van een basis beveiligingssysteem. Denk aan vakkundige installatie, draadloze verbindingsmogelijkheden (dus geen breekwerk) en een aansluiting op de MPL alarmcentrale.

Maak gebruik van een draadloos beveiligingssysteem van Easy Safe
Er is een toenemende behoefte aan het beveiligen van de particuliere woning. Wie wil niet zijn of haar privacy en eigendommen beschermen tegen vreemde handen en ogen? Dat geldt zeker ook voor eigenaars van een tweede huis in binnen- of buitenland,tweeverdieners en thuiswerkers. Steeds meer mensen zien daarom het belang van investeren in de beveiliging van hun privé eigendommen.

Het opvallend grote aantal inbraken is daarvan een van de oorzaken. Het beveiligingspakket is voor elke beurs binnen bereik. MPL Easy Safe biedt een Easy oplossing gecombineerd met een perfecte service.

En natuurlijk gaat het om veiligheid in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij ook aan BRANDVEILIGHEID!!! Het systeem kan namelijk ook gecombineerd worden geleverd met een rookmelder.

Voor meer informatie en het laten uitvoeren van een gratis adviesgesprek door onze specialisten verwijzen wij u naar www.mpleasysafe.nl

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo