Veranda - Overkappingen

Unique outdoor moments, all year long!

Unique outdoor moments, all year long!
De zomer is nog maar net ten einde en je telt de dagen al af tot je opnieuw buiten kan genieten. Wat als we je zeggen dat je helemaal niet hoeft te wachten? Met een Renson-terrasoverkapping op jouw maat geniet je het hele jaar door buiten, met het comfort van binnen. Profiteer van onze najaarsactie en creëer voordelig meer ruimte om (buiten) te leven.

Het hele jaar door buiten genieten? Het kan! Een terrasoverkapping van Renson beschermt je tegen de natuurelementen en trekt het comfort van binnen door naar buiten. Zo haal je vier seizoenen lang het beste uit je tuin. Je overkapping transformeert trouwens vlot van buitenkantoor tot dansvloer, speelkamer, meditatieruimte, buitenkeuken, …

Door je nieuwe buitenleefruimte te voorzien van de juiste accessoires, speel je alvast in op alle mogelijke spelbrekers. Met geïntegreerde ledverlichting verleng je de donkere avonden. Een roteerbaar lamellendak houdt je droog bij regen, terwijl het met infrarood verwarmingselementen altijd aangenaam warm is. De wind of de zon tegenhouden doe je dan weer met glazen schuifpanelen of screens. Ingebouwde speakers maken het helemaal af.

Registreer je tot 31/10 en geniet tot €2.500* voordeel op je nieuwe Camargue terrasoverkapping.
(*Zie actievoorwaarden)

Ontdek hier de outdoor najaarsactie!

Ook interessant