Veranda - Overkappingen

Comfortabel en stijlvol buiten leven kan in elk seizoen

Comfortabel en stijlvol buiten leven kan in elk seizoen
Reikhalzend uitkijken naar die eerste barbecue van het jaar of naar het eerste aperitief op je terras of in de tuin? Of eindelijk opnieuw buiten kunnen sporten en ontspannen? Onder een Renson terrasoverkapping hoef je daarmee niet langer te wachten tot de zomer echt start.

De outdoor living-oplossingen van Renson vervroegen én verlengen je momenten om echt ‘buiten te leven’. Breek uit je cocon en geniet met alle comfort van binnen van het ‘buiten zijn’ in zowel de lente, zomer, herfst als zelfs de winter.

Comfortabel en stijlvol buiten leven kan in elk seizoen

Van terrasoverkapping naar extra buitenleefruimte

Het zijn de eindeloze uitrustingen en accessoires die van je terrasoverkapping een echte buitenleefruimte voor het hele jaar maken. Dat vertrekt van een dak met kantelbare lamellen, vrijstaand, in- of aangebouwd. Open of sluiten doe je naar gelang het weer: zon, wind of regen. Maar daar begint het ook pas …

  • Extra beschutting tegen regen en wind? Glazen schuifwanden, verticale Fixscreen-zonwering, Loggia schuifpanelen of een vaste wand: het kan allemaal om je terrasoverkapping tot echte ‘buitencocon’ om te toveren.
  • Ook op kortere en minder zonnige dagen tot lang in de avond buiten kunnen tafelen? Geen probleem. Ingebouwde led-verlichting, verwarmings- en audio-elementen houden het ook buiten lekker knus, sfeervol en gezellig.

Outdoor living op het ritme van de trends

Kleuren, samenstelling en eindeloos veel accessoires… het zou je voor minder keuzestress opleveren bij de aanschaf van een terrasoverkapping. Daarom bracht Renson in samenwerking met trendwatcher Hilde Francq (Francq Colors) de trends op het vlak van kleuren, texturen en materialen van vandaag en morgen in kaart en vertaalde die naar totaalconcepten voor buitenleven. Dat leverde 6 complete ‘design styles’ voor outdoor living op. Stuk voor stuk consequente en harmonieuze totaalplaatjes voor je terrasoverkapping / buitenleefruimte, de opties én de aankleding.

Comfortabel en stijlvol buiten leven kan in elk seizoen

Sporten in open lucht: zoveel aangenamer!

Fietsen op rollen, krachttraining, yoga of evenwichtsoefeningen hebben 1 ding gemeen: je hoeft er in principe je huis niet voor uit. Of toch? Is het niet veel aangenamer om buiten aan je fysieke gezondheid te werken? Onder een Renson terrasoverkapping kan dat het hele jaar door in optimale omstandigheden. Vraag maar aan Remco Evenepoel en ploegmaats.

Comfortabel en stijlvol buiten leven kan in elk seizoen
Bezoek Renson outdoor in Paleis 5 op stand 530 of ga langs bij een verdeler tijdens de Renson Days (24-26 maart). Van 1 maart t.e.m. 15 april 2023 profiteer je bovendien van interessante promoties op zowel screens als terrasoverkappingen.

Ook interessant