Interieur

Tweede editie van FIDIAS-awards voor interieurarchitecten

Het AiNB staat voor de tweede editie van zijn FIDIAS-awards. De awards worden uitgereikt aan personen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan het beroep van interieurarchitect. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 25 november.

Het AiNB wil met de FIDIAS-awards een kwaliteitslabel voor de sector in het leven roepen. Dit naar analogie van de Golden Globe of de Gouden Uil.
Voor deze tweede editie heeft het AiNB het werkterrein verbreed. In tegenstelling tot 2008 komen dit jaar naast de studenten interieurarchitectuur ook actieve interieurarchitecten in aanmerking voor een award.
Enerzijds is het de bedoeling beloftevolle studenten in de schijnwerper te zetten, anderzijds is het een kans voor interieurarchitecten om zich te profileren en te meten met hun collega’s.

Beide doelgroepen konden werken indienen binnen vooropgestelde categorieën. Een objectieve jurycommissie beoordeelt deze werken momenteel. Op 25 november om 19.30 uur maken we de genomineerden en winnaars feestelijk bekend en gehuldigd met de nodige prijzen en eer.

De jury zal eveneens een lifetimeachievement-award uitreiken aan iemand die zijn stempel heeft gedrukt op de huidige interieurarchitectuur en hem of haar voor zijn hele oeuvre in de bloemetjes zetten.

Iedereen is welkom op dit feestelijk hoogtepunt van de FIDIAS-awards 2009. Vooraf inschrijven is wel een must, en dit via www.fidias-awards.be.