Tuin

Tuinpaneel Zenturo®: Innovatief design voor in de tuin

Het nieuwe tuinpaneel Zenturo® behoort tot de meest innovatieve designproducten die op Batibouw werden voorgesteld. Dat werd woensdagavond 3 maart ll. bevestigd ter gelegenheid van de officiële uitreiking van de verschillende Batibouw-awards. Zenturo® werd er genomineerd binnen de categorie Design Award. Betafence ziet met deze top 3-plaats haar continue inspanningen op vlak van innovatie beloond.

Zenturo®

Zenturo® is een werkelijk uniek tuinpaneel. Een professionele en universele allround oplossing voor talloze hedendaagse afrasterings- en decoratieve toepassingen. Zenturo® combineert niet alleen de troeven van het Bekafor®-paneel, maar voegt daar nog een aantal interessante pluspunten aan toe. Naast het innovatieve design, zijn dat zeker ook de mogelijkheden van het paneel op vlak van esthetiek, creativiteit, privacy en toepasbaarheid. Zenturo® kan gebruikt worden als alleenstaand paneel, als pixelafrastering, als afrastering voor het creëren van privacy, als raster voor klimplanten en als alternatief voor decoratieve schanskorven.

Innovatie

Innovatie is bij Betafence geen hol begrip. Het is een essentieel element van het ondernemingsbeleid en geënt op het toekomstgericht denken bij de wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen. Het Betafence-innovatiebeleid beperkt zich niet enkel tot het ontwikkelen van nieuwe producten, maar wordt ook actief toegepast binnen het marketingbeleid, in de Betafence-dienstverlening en in alle bedrijfsprocessen.

Geen innovatie om de innovatie dus, maar een voortdurend streven naar de ontwikkeling van kwaliteitsproducten op basis van duurzame materialen. Betafence speelt snel en flexibel in op hedendaagse trends en actuele marktvragen, en dit volgens de ISO gecertificeerde processen. De eindgebruiker en zijn welbehagen in zijn dagelijkse omgeving staat daarbij altijd centraal. Thuis, in de vrije tijd en op het werk.

De podiumplaats voor de Batibouw Design Award is een bevestiging van de waarde die Betafence hecht aan vernieuwing gekoppeld aan kwaliteit.