Decoratie

Trendy en stijlvol: de leukste ontwerpen voor bedrukte canvas tassen

Trendy en stijlvol: de leukste ontwerpen voor bedrukte canvas tassen
Bedrukte tassen zijn niet alleen een praktische keuze voor boodschappen doen of dagelijkse bezigheden. Tegenwoordig zijn ze ook een stijlvolle modeaccessoire die een persoonlijke style statement kunnen maken. Heb je nog inspiratie nodig voor je ontwerp? In deze blog geven we enkele ontwerpen voor bedrukte tassen die tegenwoordig in de mode zijn.

1. Minimalistische elegance

Less is more, en dat geldt ook voor bedrukte tote bags. Minimalistische ontwerpen met eenvoudige geometrische vormen, kleuren en subtiele teksten passen perfect bij een strakke en eigentijdse look.

2. Vintage vibes

Retro-ontwerpen zijn weer helemaal terug. Denk aan bedrukte tassen met patronen uit de jaren ‘60 en ‘70, of met een vintage foto of citaat dat een vleugje nostalgie toevoegt aan je outfit.

3. Natuurlijke elementen

Ontwerpen geïnspireerd door de natuur zijn populair. Denk bijvoorbeeld aan bloemenprint, botanische illustraties en dierenmotieven. Ze brengen een vleugje frisheid en vrolijkheid in je dag!

4. Artistieke expressie

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan bedrukte tassen met kunstwerken van beroemde schilders, moderne kunstenaars of zelfs hun eigen creaties. Deze tassen zijn draagbare kunstwerken.

5. Grafische humor

Tote bags met grappige en eigenzinnige grafische afbeeldingen en citaten zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid te tonen. Daarnaast tovert het ook een glimlach op het gezicht van anderen!

6. Personalisatie

Creëer je eigen unieke tote bag door hem te laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Dit kan er niet alleen stijlvol uitzien, het is direct ook een leuke manier om reclame te maken voor je eigen bedrijf!

7. Seizoensgebonden ontwerpen

Bedrukte tote bags voor verschillende seizoenen kunnen je outfit aanvullen. Denk aan kerst- of Halloween-thema tassen om in de feeststemming te komen!

Of je in een eenvoudig ontwerp wilt of graag wilt opvallen, er is altijd een bedrukte tote bag die bij je past. Wil je zelf een canvas tas laten bedrukken? Bij Rotimshop.nl kun je in kleine oplages canvas tassen bedrukken met je eigen ontwerp!

Ook interessant