Beveiliging

Toegangscontrole wordt voor iedereen bereikbaar

Toegangscontrole wordt voor iedereen bereikbaar
Niet alleen bij moderne bedrijfsgebouwen, ook bij moderne appartementencomplexen en eengezinswoningen speelt goede beveiliging een belangrijke factor. De toegangscontrole producten die hiervoor gebruikt worden, worden steeds verder ontwikkeld en zijn steeds makkelijker te installeren en toe te passen. Ook 2N, een belangrijke speler op het gebied van toegangscontrole oplossingen, werkt continu aan het verder optimaliseren van haar aanbod.

Ook dit jaar zal het bedrijf weer een aantal nieuwe producten lanceren, waaronder de 2N Access Unit 2.0. Dit is een apparaat met een slank paneel dat drie toegangsmogelijkheden combineert in één unit: smartphone toegang, RFIP en keypad. Hierdoor heeft de gebruiker de flexibiliteit om de optie te kiezen die het beste bij hem of haar past. Vind je het prettig om met je mobiele telefoon toegang te krijgen? Dan kies je die optie. En wil je liever je eigen code intoetsen op het paneel om toegang te krijgen? Ook dat is geen probleem.


Speciaal voor gezinswoningen introduceert 2N daarnaast de 2N IP One. Dit is een nieuwe intercom met één verlichte knop voor gezinswoningen. Mede door het overzichtelijke display, het luxueus design en de full HD-camera is dit apparaat erg gebruikersvriendelijk. En zoals hoort bij een modern apparaat, is het gecertificeerd en bestendig tegen vandalisme, water en stof.

Vanaf maart 2023 kunnen gebruikers van 2N toegangscontrole, de toegangsdeur vanaf elke locatie monitoren en openen met de toegangscontrole-app My2N. Dat is niet alleen handig om te kijken wie er aanbelt als je zelf niet thuis bent; het stelt je ook in staat bij bijvoorbeeld verblijf in het buitenland de toegangsdeur te openen voor een koerier zodat deze toch een pakketje in de hal kan afleveren. Door de IP-intercom aan te sluiten op een externe camera kunnen bewoners ook andere ruimtes monitoren - bijvoorbeeld garages, bijgebouwen of de omgeving van de woning.

De 2N Access Unit 2.0 wordt naar verwachting gelanceerd in april 2023.
De 2N IP One wordt naar verwachting gelanceerd in november 2023.

Ook interessant