Verbouwen

Tips&Tricksvan start: hét nieuwe evenement van dit najaar!

Hoe kan je zelf betaalbaar (ver)bouwen? Op Tips&Tricks kom je het te weten! Als je wil bouwen of verbouwen, en daarbij zelf de handen uit de mouwen wil steken, is het nuttig en zelfs aan te raden eerst het een en ander eens uit te proberen. Want hoe weet je of klussen wel iets voor jou is? Tot nu toe kon je niet echt ergens terecht om zelf te leren (ver)bouwen. Maar daar komt vanaf volgende donderdag verandering in met Tips&Tricks, hét zelfbouwevenement van de Benelux. Van 21 tot en met 24 november in Antwerp Expo.

Wat is Tips&Tricks?

Live Workshops
Professionals tonen hoe je de 16 klussen waarover het meeste informatie wordt opgezocht aanpakt. Dak isoleren, muurtje metselen, stopcontact bijplaatsen, hangtoilet installeren ...
Nadien kun je de gebruikte producten en technieken in detail bekijken bij de fabrikanten/leveranciers.

Demo’s
Tijdens Tips&Tricks wordt het je niet alleen getoond: je kunt bij verschillende deelnemers ook zelf aan de slag. Zo ben je zeker van je eigen kunnen.

Advies
Omdat elke situatie anders is, heb je natuurlijk zelf nog vragen over jouw project. De exposanten op Tips&Tricks zijn allemaal specialisten in hun vak. Ze helpen je graag verder.

Chat&Share
Ook van collega-verbouwers kun je veel leren. En zij van jou. Deel je project en krijg persoonlijke tips tijdens de Chat&Share.

Nu al vragen stellen?

Heb je bouw- of verbouwvragen die je op Tips&Tricks wil beantwoord zien? Stuur ze door! Tweet jouw vraag met #HoeKanIk en volg ons op facebook.com/tipsentricks voor antwoorden.

Tips & Tricks

PRAKTISCH:

Tips&Tricks
21 – 24 november
Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191
Do & vrij: 13 tot 21 uur
Za & zo: 10 tot 19 uur

Ook interessant