Nieuwbouw

Thuis Best opent nieuwe kijkwoning

Tussen de Rijksweg en de Oude Heirbaan in Elen (Dilsen-Stokkem) realiseert Thuis Best een volledig nieuwe verkaveling in een landelijke omgeving maar toch vlakbij de drukke verkeersader Maaseik-Lanaken-Maastricht: ‘Verkaveling Kriekelsheuvel’. Op deze verkaveling heeft Thuis Best een nieuwe kijkwoning gerealiseerd. Deze eigentijdse woning wordt tijdens het weekend van 26 en 27 september officieel geopend voor publiek.

RUIM GEVOEL DOOR DE VERTICALE OPENHEID

Met deze woning toont Thuis Best aan hoe je met een betaalbaar budget een moderne, eigentijdse woning bouwt. Omwille van de oriëntatie is het terras gelegen aan de voorzijde en van de weg gescheiden door een tuinmuur. In de hal krijg je onmiddellijk een ruim gevoel door de verticale openheid.
Woonkamer en keuken vormen één groot open geheel en staan via grote glaspartijen in direct contact met het terras en de tuin. De achterzijde van de woning wordt benut voor berging en garage. Op het gelijkvloers is er tevens een gastentoilet vanuit de hal. De beuken trap leidt je naar de bovenverdieping waar er plaats is voor drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Ontstressen kun je in de comfortabele badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

Op zaterdag 26 en zondag 27 september van 13u30 tot 17u kunt u een kijkje nemen in onze nieuwe kijkwoning te Dilsen-Stokkem.

Adres kijkwoning:
Kannunik J. Coenenstraat, lot 15
te Dilsen-Stokkem