Interieur

Terherne Haven krijgt kleur

Een creatieve workshop over stijl en kleur in je interieur, in een inspirerende nautische omgeving bij het Sneekermeer, zeilen op een authentiek skûtsje, plus een overnachting in een uniek havenhuisje. Hoe bijzonder is dat! Interieurspecialiste Marianne Mooren en Terherne Haven bieden dit seizoen enkele originele arrangementen; voor haar én hem. Sjors en Marianne Mooren, de mensen achter Kleur op Kleur Interieur, zijn zelf al jaren fervent zeilers. Onlangs verhuisden ze met hun bedrijf naar Lemmer, aan het IJsselmeer. Zodra het weer het toelaat gaan ze het water op. Een van hun favoriete plekjes is Terherne Haven, dat midden in het prachtige merengebied van Friesland ligt aan het Sneekermeer. De sfeervolle havenhuisjes liggen aan de klassieke schepen haven en zijn het decor van een onvergetelijke overnachting. Gastvrouw Tolke de Boer en Marianne Mooren leerden elkaar al snel kennen en spontaan ontstond het idee om hun werk te combineren. Het resultaat: twee bijzondere 2-daagse arrangementen.

Moodboard maken
De workshop ‘Stijl en kleur in je eigen interieur’ wordt gegeven door Marianne Mooren, al 20 jaar de creatieve spil van Kleur op Kleur Interieur. ‘Aan de hand van de kennis en ideeën die ik aanreik, ontdekken de deelnemers al spelenderwijs welke interieurstijl bij hen past en hoe ze makkelijk en op een creatieve manier hun interieur kunnen aanpassen. Het meegaan met de seizoenen om ook in huis wisselende sfeerbeelden te creëren, is een dankbare inspiratiebron. We gaan ook een moodboard maken om al onze ideeën over kleuren en materialen te visualiseren’, aldus Marianne.

Zeilen op een skûtsje
De mannen gaan een dag met een skûtsje zeilen. ‘Met onze schippers Bram en Sip van Terherne Haven gaan ze de meren rond Terherne verkennen’, aldus Tolke de Boer. ‘Ze gaan ervaren hoe het is om aan het roer van een skûtsje te staan of als eerste fokkenmaat het skûtsje op z‘n snelst te laten zeilen. Een onvergetelijke ervaring. Bram en Sip bepalen ‘s morgens, afhankelijk van windrichting en windsterkte, wat de route van de zeiltocht is.’

Arrangement A
Kost per persoon € 159: een uitgebreide interieur-workshop voor haar en een hele dag stoer zeilen op een skûtsje voor hem. Met een gezamenlijke BBQ. Inclusief lunch, overnachting plus ontbijt.
Data: vrijdag 21/zaterdag 22 juni, vrijdag 30/zaterdag 31 augustus, vrijdag 4/zaterdag 5 oktober 2013.
Minimaal aantal deelnemers 16. Maximaal aantal deelnemers 36. Bij onvoldoende deelname houden wij het recht van annulering. Voor groepen is dit arrangement mogelijk, na afspraak, op alle dagen, van maart tot november.

Arrangement B
Kost per persoon € 119: een interieur-workshop voor haar. Inclusief lunch, overnachting plus ontbijt.
Data: vrijdag 15/zaterdag 16 juni, vrijdag 28/zaterdag 29 september, vrijdag 19/zaterdag 20 oktober en vrijdag 2/zaterdag 3 november 2013 (individuele inschrijving).

Minimaal aantal deelnemers 8. Maximaal aantal deelnemers 24. Bij onvoldoende deelname houden wij het recht van annulering. Voor gezelschappen van 8-24 personen op afspraak, op alle dagen van de week.

Link: kleuropkleur.nl