Interieur

Succesvolle start voor Ideaal wonen in huis en tuin

Succesvolle start voor Ideaal wonen in huis en tuin
De 46ste editie van de beurs ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ ging afgelopen weekend van start in de Brabanthal in Leuven. En als de bezoekerstrend zich verder zet, belooft het een topeditie te worden. Met in totaal meer dan 7.000 bezoekers van zaterdag 17 tot en met zondag 18 maart, heeft de beurs er alvast een recordopeningsweekend op zitten. Zowel standhouders als organisatoren blikken dan ook tevreden terug en vooruit.

“Met meer dan 7.000 bezoekers hebben we een zeer druk openingsweekend achter de rug. Dat is zeker te wijten aan het perfecte beursweer. En we merken ook dat er bij de bezoekers veel interesse is. Ze zijn effectief op zoek naar inspiratie voor huis en tuin en vinden hier bij de vele exposanten wat ze nodig hebben. Dat leidt niet alleen tot tevreden bezoekers, maar ook tevreden exposanten. Hopelijk zet deze trend zich verder”, aldus Stefan Frissen, organisator van de beurs.

Wie interesse heeft in de beurs kan nog tot en met zondag 25 maart dagelijks van 14 tot 20 uur een kijkje nemen in de Brabanthal te Leuven.

Adres: Brabantlaan 1, 3001 Leuven

Ook interessant