Algemeen

Succesvolle NAV infoavonden over gevelbekleding

De infoavonden van NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie, over de nieuwste technieken voor gevelbekleding, hebben gespreid over vier dagen, ruim 500 geïnteresseerden op been gebracht. De sessies vonden plaats in Heusden Zolder, Kortrijk, Antwerpen en Gent.

Ingenieur architect Filip Dobbels was de eerste spreker van de avond. Hij is technologisch adviseur van het WTCB en gaf nader uitleg rond de types gevelbekleding en hun functie. Om af te sluiten gaf hij tien tips om een geslaagde gevelbekleding te bekomen.

Professor en ingenieur architect Robert De Lathouwer ging in het tweede deel in vogelvlucht over concrete materialen van de tien partners van de avond. Daarbovenop gaf hij uitleg over een goede plaatsing en pathologie.

Tijdens die receptie konden de architecten van naderbij kennis maken met het gamma omtrent gevelbekleding, en even rustig napraten over de lezing.

Aan de sessies werkten mee: TRESPA, ETERNIT, ROCKWOOL, ALMET, WIENERBERGER, DECEUNINCK, CORUS, CRAS, INTER-TEGEL, ROCKPANEL.
Build for Life