Bouwmaterialen

Succesvol Gala Diner Natuursteen in Mechelen

Succesvol Gala Diner Natuursteen in Mechelen
Afgelopen zaterdag organiseerde Embuild Plus Natuursteen, de Belgische federatie voor natuursteen, samen met haar partners een geslaagd galadiner in het Van der Valk Hotel te Mechelen, een voormalige openbaar zwembad. Deze unieke locatie zorgde voor een bijzondere sfeer, waardoor het een onvergetelijke avond werd.

Dit netwerkevenement bracht meer dan 130 gasten samen die genoten van een avond vol culinaire hoogstandjes en plezier. De avond begon met een aangename receptie, gevolgd door een verwelkomingswoord van onze nationale voorzitter. Na deze hartelijke opening konden de aanwezigen genieten van een heerlijk diner, zorgvuldig samengesteld om iedereen een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Voor het dessert vond er een veiling plaats waarbij de aanwezigen konden bieden op meer dan 18 producten, genereus geschonken door onze partners. De integrale opbrengst van deze veiling wordt door Embuild Plus Natuursteen geschonken aan het goede doel, ter ondersteuning van de mensen in onze maatschappij die het minder breed hebben. Dit gebaar symboliseert onze inzet om een positieve impact te maken binnen de gemeenschap.

De avond werd feestelijk afgesloten met een dansfeest dat doorging tot in de vroege uurtjes. De sfeer was uitgelaten en het enthousiasme van de gasten was duidelijk merkbaar.

Succesvol Gala Diner Natuursteen in Mechelen
Wij kijken nu al uit naar de editie van volgend jaar en hopen opnieuw een groot aantal actoren uit de Belgische natuursteen te mogen verwelkomen.