Architectuur

Studiedag: Naar een gedeelde ontwerpagenda voor Vlaanderen

Tijdens de tentoonstelling 'The Ambition of the Territory' werd deSingel ook een werkplaats voor debat, ontwerp en onderzoek. Op het programma stonden onder meer vijf workshops met actoren, experts en ontwerpers. In die workshops is gewerkt rond vijf mogelijke hefbomen voor een duurzame transformatie van de Vlaamse ruimte: wonen, ondernemen, metropolitane territoria, energie en voedsel. Op dinsdag 8 januari 2013 zullen de inzichten die tijdens de ateliers ontstaan zijn, worden gepresenteerd als ontwerpagenda en door beleidsmakers, experts en ontwerpers gesynthetiseerd, verenigd en gedeeld met het publiek. Aansluitend volgt de finissage van de tentoonstelling 'The Ambition of the Territory – Vlaanderen als Ontwerp'.

De studiedag vindt plaats van 13u00 tot 18u00 in deSingel en is gratis. Inschrijven is verplicht via het online inschrijvingsformulier. Let wel plaatsen zijn beperkt.
ism. Team Vlaams Bouwmeester, Vlaams Architectuurinstituut, Architecture Workroom Brussels en in het kader van Vlaanderen in Actie Pact 2020
Meer info en programma