Vastgoed

Start verkoop woningen op Oosterdokseiland Amsterdam

Op donderdag 26 mei start de verkoop van de 2e fase van de woningen op Oosterdokseiland (ODE). Na de succesvolle verkoop van de 1e fase van de woningen op ODE, komen hiermee opnieuw 115 appartementen, in ODE Harbour en ODE Dock, op de markt. De laatste kans voor geïnteresseerden om een van de in totaal 160 koopwoningen te bemachtigen.

Op ODE worden in totaal ruim 300 koop- en huurappartementen gerealiseerd variërend van super stads tot en met royale penthouses met een breed voorzieningen aanbod op en om het eiland. Spectaculair aan de woningen is vooral het uitzicht op de binnenstad of het IJ en de uitstekende bereikbaarheid. Middenin de binnenstad, naast het Centraal Station, op nog geen 10 min. rijden van de Ring A10 en met voor Amsterdamse begrippen meer dan uitstekende parkeervoorzieningen voor bewoners en bezoekers. 21ste eeuws wooncomfort met terrassen aan de kade, in het bruisende hart van Amsterdam.

Over Oosterdokseiland

Op het Oosterdokseiland (ODE) in het hart van Amsterdam, verrijst een nieuw stuk binnenstad. Een gebied met hoogwaardige en moderne architectuur. Het meer dan 200.000 m2 omvattende ODE geeft nieuw elan aan wonen, werken, cultuur en verblijven op een unieke plek in hartje Amsterdam. Grote publiekstrekkers van het eiland zijn onder meer de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en het Conservatorium van Amsterdam.