Nieuwbouw

Start nieuwbouw voor Politie Rotterdam-Rijnmond

Op donderdag 18 augustus is door Burgemeester A. Aboutaleb en korpschef F. Paauw de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Politie Rotterdam-Rijnmond op het complex aan de Veilingweg te Rotterdam. Hiermee is het startsein gegeven voor de herontwikkeling van het Veilingwegcomplex. Frank Heemskerk, lid van de Raad van Bestuur van Royal Haskoning, was bij dit belangrijke moment aanwezig.

De herontwikkeling van het Veilingwegcomplex omvat een grootschalige uitbreiding en renovatie van het huidige complex. Hierbij is op verschillende fronten ingestoken op duurzaamheid. Over drie jaar zal de eerste fase van het project zijn afgerond. Royal Haskoning draagt samen met Heinen + Partners de verantwoordelijkheid voor de directievoering en het toezicht voor dit project. Hiertoe is het samenwerkingsverband Haskoning | Heinen + Partners opgestart. Belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het borgen van een onbelemmerde doorgang van de 24-uurs politieorganisatie en het samenbrengen van de grote hoeveelheid partijen.

Royal Haskoning en Heinen + Partners feliciteren de Politie Rotterdam-Rijnmond met de start van de uitvoering van het project.