Space step, een stapje hoger zonder ruimteverlies

4 september 2019 Bron: King George
Space step, een stapje hoger zonder ruimteverlies
De wintersjaals uit de bovenste kast halen, maar de trapladder is zoek? Of kunnen de kleinsten nog niet aan de spoeltafel om hun tandjes te poetsen? Met de handige SPACE STEP behoren deze bekommernissen tot het verleden ... Blum geeft je nu een handig opstapje zodat die hoge kast binnen handbereik komt. Bovendien creŽert de lade in de plint nieuwe opbergruimte op een plaats die anders verloren gaat.

Blum Space stepHet systeem is uitgerust met een handig opstapje zodat ook in de hoogte de opbergruimte bereikbaar wordt.

Lengte nodig?

Zelf gemakkelijk de bovenkast bereiken en de kinderen veilig hun handen laten wassen in de keuken of tanden laten poetsen in de badkamer? Wanneer iemand op het opstapje stapt, wordt het trapje al vanaf een gewicht van 8 kg veilig gestabiliseerd en geeft het je dus goede steun.

Blum Space stepDe SPACE STEP lade in de sokkel van de kast creŽert extra opbergruimte op een plaats die anders niet benut wordt.

Ruimte nodig?

SPACE STEP brengt heel veel functionaliteit in de sokkel van het meubel. Veel spullen maar niet genoeg ruimte om alles er in op te bergen? In kleine woningen creŽer je met de SPACE STEP nieuwe opbergruimte onderaan de kast die anders verloren gaat.

Dankzij de elektronische SERVO-DRIVE-bewegingstechnologieŽn van Blum open je de SPACE STEP heel gemakkelijk door de lade lichtjes aan te drukken. En dankzij de BLUMOTION-techniek wordt deze ook weer zacht en geruisloos gesloten.

De SPACE STEP is vanaf oktober verkrijgbaar. (vanaf 182 euro)

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo