Dossier Batibouw

Sneakpreview: nieuwste Quooker kokendwaterkraan op Batibouw

20 mei 2022 Bron: Quooker
Sneakpreview: nieuwste Quooker kokendwaterkraan op Batibouw
Na een virtuele editie mag het weer live: Batibouw bezoeken. De stand van Quooker – de kraan die alles kan – was de laatste jaren een van de meest bezochte. En tegen de laatste week van mei valt er mooi nieuws te tonen.

Van 50m² naar 100m² standoppervlakte

Van vijftig naar honderd vierkante meter op de Heizel, met een stand die langs drie zijden toegankelijk zal zijn. De verschillende kranen, geïnstalleerd op vier kookeilanden voor vlotte en realistische demo’s. Een grote ledwall en interactieve touchschermen. Quooker Belgium is klaar voor Batibouw!

Net zoals in de nieuwe showroom en opleidingsruimte voor installateurs willen zij hier, op verplaatsing in Brussel, een zo volledig mogelijk beeld geven van alle Quooker-opties en -voordelen. Welk type reservoir is aan de orde? Is meteen over kokend water beschikken voldoende of is gefilterd plat en bruiswater ook een must? Welke afwerkingen bestaan er? Hoe werkt de bediening? Welke plaats neemt een Quooker-installatie in? En hoeveel kan men besparen qua water en energie. Een Quooker is veel meer dan een mooie keukenkraan: het is een onmisbare helper en een bespaarder.

Première op Batibouw van de nieuwste Quooker-kraan

In de Nederlandse thuisbasis werkt het Research & Development non-stop aan de ontwikkeling van het aanbod. Het is van 2018 geleden dat er een nieuw model kraan uitkwam, niet omdat er geen inspiratie was, wel omdat de focus een tijdlang lag op het optimaliseren van de reservoirs.

Op Batibouw wordt het nieuwste model van Quooker-kraan voor het eerst getoond aan het grote publiek. Het gaat om een strakke buisvormige kraan. Met een loepzuiver design dat meteen in het oog springt. Clean, minimalistisch en tegelijkertijd uitgesproken. De nieuwe kraan is beschikbaar vanaf kwartaal 4 2022.

Bezoek de stand (4442) op Batibouw van 21 tot en met 29 mei.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo