Verbouwen

Smal spoelreservoir voor waterbesparing

Speciaal voor renovatie van toiletten levert TECE diverse inbouwmodulen met 8 cm diepe spoelreservoirs. Bij toepassing in een voorwandmodule is de totale afstand van de muur tot de voorzijde van het module dan slechts 9,5 cm.
In de spoelkast is ook het nieuwe waterbesparende TECE spoelventiel geïntegreerd. Met dit nieuwe spoelventiel, die de innovatieprijs DESIGN PLUS heeft gewonnen, kunt u voor volspoelen 4,5, 6 of 9 liter instellen. De instelling van het spoelvolume geschiedt eenvoudig met de hand. Bij toepassing van de duospoeltechniek, duwplaat met twee toetsen, spoelt u met de kleine toets 3 liter. Met de grote toets kunt u dan volspoelen: 4,5, 6 of 9 liter. De waterbesparende 4,5 liter volspoeling is ontwikkeld voor de huidige generatie duurzame toiletten en levert de grootste waterbesparing. Maar ook de 6 liter volspoeling zorgen al voor een flinke waterbesparing. In het spoelreservoir zijn alle delen al gemonteerd, u hoeft alleen uitwendig de watertoevoer en de toiletaansluitingen te maken. Ondanks de geringe inbouwdiepte hoeft u voor de rioolaansluiting niet in de muur te schijven.

TECE levert het nieuwe spoelreservoir in vier inbouwvarianten. Eén gemonteerd in een module, die geschikt is voor losse montage of installatie in het TECEprofil voorwandsysteem. Daarnaast levert TECE drie inbouwvarianten geschikt voor natte bouw (metselwerk).

Net zoals bij de andere spoelreservoirs biedt TECE een groot assortiment duwplaten. De volgende series duwplaten zijn universeel toe te passen: TECEambia, TECEbase, TECEloop, TECEplanus en TECEsquare.