Tuin

Sint-Pieters-Leeuw klaar voor invasie van rozenliefhebbers

Op 25, 26 en 27 juni heeft Roses@Coloma plaats in het kasteel en het kasteelpark Coloma te Sint-Pieters-Leeuw. Europa’s grootste en mooiste rozentuinen zullen dan worden bezocht door duizenden rozenliefhebbers, -kwekers en -handelaars. De gemeente heeft dan ook alles in het werk gesteld om deze invasie in goede banen te leiden.

Mede door de tentoonstelling van kunstwerken en creaties van modeontwerpster Kaat Tilley en bloemensierkunstenaar Daniël Ost zal de toeloop van bezoekers de vorige edities merkelijk overtreffen. De rozentuinen in het kasteelpark zijn gratis toegankelijk, de toegang tot de tentoonstelling in het kasteel bedraagt 5 euro.

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni zijn de openingsuren van 10.00 u tot 20.00 u voorzien. Op maandag 27 juni van 10.00 u tot 18.00 u.

Omdat men de grootste toeloop voorziet op zondag 26 juni heeft de gemeente een shuttledienst georganiseerd vanop de parking Makro aan de Bergensesteenweg 427. Bezoekers kunnen er gratis gebruik maken van de bussen die hen voor de ingang van het domein Coloma afzet en hen na het bezoek weer ophaalt.

Meer informatie : www.rosesatcoloma.be

Ook interessant