Binnenafwerking

Signature: een zomerse bries in huis

Signature: een zomerse bries in huis
Als er één textiel is dat zowel luchtig als luxueus oogt, dan moet het linnen zijn. We linken het elegante materiaal spontaan aan warme zomertaferelen en ontspannende vakanties. Arte verwerkte het gevoel en de structuur van linnen in een nieuwe, luxueuze collectie: Signature bundelt het zomers gevoel dat je associeert met linnen in een reeks tijdloze dessins.

Linnen is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat je vooral terugziet in de modewereld, maar ook in ons interieur vinden we er steeds vaker een plaats voor. Zo zorgen bedlinnen en linnen gordijnen voor een rustieke, landelijke stijl met een vleugje nonchalance. Arte ontwikkelde daarom Signature: een collectie muurbekleding met linnen als leidraad. Voor designliefhebbers die graag een landelijke stijl op een hedendaagse manier in huis halen.

Puur linnen

De uni Canvas representeert linnen op een authentieke en tijdloze manier. De uni komt in maar liefst 23 kleuren, waardoor je kan kiezen uit klassieke en subtiele kleuren of fellere en opvallende tinten. Dankzij het herhalende patroon herken je duidelijk de structuur van echt linnen.

Signature: een zomerse bries in huis
Canvas uit de collectie Signature van Arte. 23 kleurvariaties.

Een veld vol bloemen

Droom jij alvast van een bloemenveld bij het zien van Scent? Het dessin verspreidt jammer genoeg geen bloemengeur, maar kleedt je kamer aan met enkele frisruikende boeketten. Met Scent waan je je meteen in de natuur. Het klassieke patroon met florale invloeden krijgt een hedendaagse vibe dankzij z’n helder en fris kleurenpalet. De linnenstructuur geeft het dessin een nonchalante look.

Signature: een zomerse bries in huis
Scent uit de collectie Signature van Arte. 6 kleurvariaties.

Vallende ster

Spark heeft een bijzonder sterrenpatroon. Het lijkt alsof ijskristallen elkaars pad zijn gekruisd, samengevoegd werden en zo een gloednieuw patroon creëerden. Het resultaat doet denken aan klassieke mozaïeken en tegelmotieven, weliswaar met een moderne toets. Spark is daarom een innovatief dessin dat zich moeiteloos aanpast aan elke stijl. Ook hier zorgt de linnenstructuur voor een rustig en zacht eindresultaat.

Signature: een zomerse bries in huis
Spark uit de collectie Signature van Arte.

Urban vibes

Het drukke, stedelijk landschap laat zijn sporen na: Trace toont de typische architecturale lijnen die eigen zijn aan wolkenkrabbers en heuse skylines. Hierdoor heeft het dessin een eigenzinnig lijnenspel met een sterke dynamiek waarbij het linnen een verzachtend effect heeft. Afhankelijk van de kleurcombinaties is Trace heel subtiel of net heel opvallend.

Signature: een zomerse bries in huis
Trace uit de collectie Signature van Arte. 6 kleurvariaties.

Ook interessant