Sharry betreedt de Belgische markt in Kortrijk Business Park

  BE   13 februari 2023 Bron: Bouw & Wonen
Sharry betreedt de Belgische markt in Kortrijk Business Park
Sharry, een workplace experience platform rond digitale werknemersbadges, zet zijn internationale expansie voort. Na het openen van meerdere nieuwe markten in 2022, betreedt het bedrijf België op het Kortrijk Business Park. Het door Vesta ontwikkelde Kortrijk Business Park zal worden uitgerust met Sharry's geïntegreerde werkplekplatform, inclusief een tenant engagement app, om deze klasse A kantoorruimte klaar te maken voor hybride werken.

Kortrijk Business Park werd ontworpen als het nieuwe landmark van het economische hart van de regio Zuidwest-Vlaanderen. Het gebouw Benelux Park biedt 18.000 vierkante meter aan kantoorruimte, 276 parkeerplaatsen, een restaurant en een multifunctionele ruimte. Sharry's workplace experience platform werd ingezet op het Kortrijk Business Park om te voldoen aan de hoge eisen die de verhuurder stelt aan kwaliteit, duurzaamheid en comfort voor de gebruikers.

Sharry zal het gebouw slim en toekomstbestendig maken door middel van een white-label mobiele app die voor alle gebruikers beschikbaar zal zijn. De applicatie zal een digitale sleutel bevatten om werkplekken en alle diensten in het gebouw te ontsluiten. De oplossing wordt ook geleverd met een bezoekersmanagementsysteem,waarbij werknemers QR-codes kunnen genereren voor hun gasten om toegang te krijgen tot het gebouw en de parkeerplaats. Dit zorgt voor een naadloze bezoekerservaring en automatiseert overbodige handmatige taken. Sharry biedt ook inzicht in gegevens om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en te helpen bij het beheer van vastgoed en werkplekken in deze tijd van flexibiliteit.

Volgens het Flanders Office Market Report van JLL was 2021 het jaar van het herstel van de vraag naar kantoorruimte. Duurzaamheid is nu een van de grootste uitdagingen voor de commerciële vastgoedsector, omdat Vlaanderen streeft naar koolstofneutraliteit tegen 2050. Kortrijk Business Park beschikt over een BREEAM-certificaat en scoort zeer hoog op de duurzaamheidsmeter. Sharry helpt verder bij het realiseren van duurzame en ESG-doelstellingen door gebouwen in staat te stellen datagestuurde beslissingen te nemen over hun ruimte.

"We zijn zeer verheugd en vereerd om met Vesta samen te werken om een smart workplace experience platform te leveren voor hun nieuwe hoofdkantoor op het Kortrijk Business Park", zegt David Hartl, Head of Sales and Business Development bij Sharry. "Deze opdracht bevestigt de stevige positie van onze oplossing die industrieleiders al in hun eigen kantoren gebruiken –zoals SL Green bij One Vanderbilt (NYC), Shapack Partners bij 167 Green (Chicago), of Skanska CEE bij Spark (Warschau)."

"Het motto van Kortrijk Business Park is dat tevredenmensen beter presteren", zegt Anthony Verstraete, Head of Commercial Development & Innovation bij Vesta. "In samenwerking met Sharry kunnen we het comfort van onze huurders verhogen, zodat ze zich kunnen concentreren op wat telt, hun core business."

Ga voor meer informatie over Sharry naar www.sharry.tech/

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo