Samsung presenteert krachtig ecosysteem van verbonden apparaten

14 oktober 2021 Bron: Samsung
Samsung presenteert krachtig ecosysteem van verbonden apparaten
Vandaag presenteert Samsung tijdens de virtuele liveshow ‘Life Unstoppable 2021’ zijn nieuwste ontwikkelingen en producten. Samsungs levendige en kleurrijke ‘house of surprises’ laat zien hoe we met het ecosysteem van verbonden apparaten onze creativiteit en passies kunnen verwezenlijken.

De afgelopen achttien maanden zijn onze huizen getransformeerd in scholen, kantoren, sportscholen en uitgaansgelegenheden. We zijn inmiddels zó gewend aan onze routines, dat juist een reset wenselijk is. De Life Unstoppable-ervaring van dit jaar is bedoeld om inspiratie te bieden voor producten waarmee consumenten opnieuw op 'play' kunnen drukken voor een leven vol verwondering en vreugde.

Life Unstoppable: 'house of surprises' is de eerste mini-speelfilm die technologie tot leven brengt op een manier die nog nooit eerder is vertoond. De ervaring toert door zes verschillende kamers die elk een verzameling van verbonden Samsung-producten laat zien. Van vouw- en draaibare mobiele schermen, tot tv’s met adembenemend beeld en innovaties op het gebied van huishoudelijke apparaten waarmee zelfs je minst favoriete taken weer leuk worden.

Samsung presenteert krachtig ecosysteem van verbonden apparaten
“Bij Samsung ontwikkelen we innovaties die verder gaan dan wat mensen verwachten. Van opvouwbare telefoons tot tv's die kunst tonen als ze uitgeschakeld zijn en wasmachines die je kleren sneller schoon krijgen door alleen de hoeveelheid tijd, wasmiddel en water te gebruiken die echt nodig is”, vertelt Menno van den Berg, President van Samsung Benelux. “Met het Samsung ‘house of surprises’ laten we zien hoe onze verbonden producten innovaties brengen die klanten helpen een niet te stoppen leven te leiden.”

De producten en diensten van Samsung worden uitgelicht in het meeslepende en kleurrijke ‘house of surprises' via merkwoordvoerders en de excentrieke Unstoppables-familie: Gym-Buff Dad, Rockstar Mum, Magician Archie, Superstar Chef Evie en voormalig worstelaar Gran.

Tijdens de ervaring worden deelnemers ondergedompeld in een reeks interactieve situaties, die elk de inspirerende mogelijkheden van Samsungs 2021-productreeks laat zien in het leven van de Unstoppables:

Samsung presenteert krachtig ecosysteem van verbonden apparaten

Ruimte race

De bijna magische modulariteit van de Bespoke koelkast komt tot leven wanneer chefkok Evie geen ruimte meer heeft en haar tovenaarsbroer verbazingwekkend genoeg nog een module aan de unit toevoegt.

Winterse puinhoop

De Unstoppables stellen de Samsung Bespoke JetTM op de proef wanneer Evie's sneeuwtaartcreatie een winterse puinhoop in de keuken veroorzaakt. Kan de Samsung Bespoke JetTM de hitte aan, of het gebrek daaraan?

Samsung presenteert krachtig ecosysteem van verbonden apparaten

Dompel je onder

Tijdens een van de beroemde Unstoppables’ filmavonden wordt de familie meegesleept in de actie met The Premiere, de lifestyle-projector van Samsung, en Q800 Soundbar. Het zorgt voor een lach, een traan en alles daartussen in.

Kolonel Papa

Met de Samsung Odyssey Neo G9 Gaming Monitor is papa de concurrentie een stap voor, aangezien hij zijn team naar de overwinning leidt met een dynamisch gebogen scherm waarmee hij zijn strijdplannen volledig kan uitvoeren.

Samsung presenteert krachtig ecosysteem van verbonden apparaten

Verloren in muziek

Moeder wordt ondergedompeld in haar favoriete muzikale momenten op de levensechte Neo QLED TV en Q950 Soundbar, die samen met Samsungs andere meeslepende QLED-TV's, The Frame - met unieke gepersonaliseerde omlijsting - en The Serif, aanwezig zijn in het ‘house of surprises'. Ze laat haar beste vrienden meedoen dankzij Google Duo op haar Galaxy Z Flip3.

Rock-'n-roll-superster

Met de Bespoke AirDresser kan moeder haar geliefde Rockstar-jasje stomen, zodat ze later die avond klaar is voor de speciale verrassingsbezoeker van het gezin.

De Bespoke AirDresser is recent wereldwijd gelanceerd en biedt een aanpasbaar ontwerp met verbeterde slimme en gepersonaliseerde functies, zoals AI dry en AI Control. De Bespoke AirDresser staat in de schijnwerpers in het 'house of surprises', samen met een aantal andere nieuwe, verbeterde innovaties, waaronder:

  • De Bespoke Jet™, een eersteklas draadloze stofzuiger die wordt geleverd in diverse kleuren met een alles-in-één automatisch stofafzuiging- en oplaadsysteem.
  • De Bespoke Jet Bot™ AI+, een geavanceerde stofzuiger die objecten identificeert en zich aanpast aan diverse typen oppervlakken voor een optimale reiniging. Gebruikers kunnen hun huis in de gaten houden met een live videostream, terwijl het hygiënische Clean Station zonder aanraking de stofzak automatisch kan legen, terwijl vuil en microstof worden opgevangen met zijn 5-laags filtersysteem.

Ontdek de talenten van de Unstoppables en dompel je onder in Samsungs ecosysteem van verbonden apparaten in het kleurrijke Life Unstoppable: ‘house of surprises’ vanaf 18 oktober om 10:00 uur via www.samsung.com/be/explore/experiences/life-unstoppable-2021/.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo