Samsung AddWash: de oplossing voor achtergebleven wasgoed

5 april 2016 Bron: Samsung
De Samsung AddWash is een innovatieve wasmachine, waarmee je achtergebleven kledingstukken probleemloos in de machine kunt stoppen zonder het wasprogramma te onderbreken. Deze wasmachine is vanaf maart 2016 verkrijgbaar in België. Zo’n 90% van de Europese consumenten zegt dat ze achtergebleven kledingstukken of extra wasmiddel of wasverzachter willen kunnen toevoegen zonder het wasprogramma te stoppen of het water uit de trommel te laten weglopen, zo blijkt uit een onderzoek van Samsung.

Als antwoord daarop ontwikkelde Samsung de AddWash wasmachine met een pauzeerknop en een extra deurtje, groot genoeg om nog snel een trui, jeans of zelfs een handdoek in de wasmachine te stoppen terwijl het wasprogramma draait.

Het strakke design van de AddWash wordt gecombineerd met essentiële veiligheidsmechanismen zoals een kinderslot, dat het risico dat jonge kinderen de AddWash-deur per ongeluk openen, verkleint.

De Samsung AddWash bevat tal van slimme functies en is bovendien te bedienen met zowel Android- als iOS-smartphones. Gebruikers kunnen niet alleen de voortgang van het wasprogramma in het oog houden, maar ook een melding op hun smartphone ontvangen wanneer het wasprogramma bijna ten einde is. Op die manier weten gebruikers precies op welk moment ze delicate was of handwas kunnen toevoegen aan het einde van het wasprogramma om deze alleen mee te laten spoelen en/of centrifugeren.

Samsung AddWash: de oplossing voor achtergebleven wasgoed

Een toepassing van Samsungs kerntechnologieën

De nieuwe Samsung AddWash biedt consumenten flexibelere en gemakkelijkere wasbeurten en biedt ook nieuwe innovaties die het leven gemakkelijker maken voor moderne gezinnen.

  • Met de SuperSpeed-functie kun je een volledig wasprogramma van maximum 5 kg afwerken in minder dan een uur tijd, met een even schone was als resultaat. De SuperSpeed-cyclus gebruikt SpeedSpray-technologie om wasmiddel via waterstralen sneller in de trommel te verspreiden en de wascyclus bijgevolg sneller te doorlopen.

  • Tegelijk wordt bij de EcoBubble-technologie gebruik gemaakt van lucht om het wasmiddel met water op te lossen voor het wasprogramma begint. Daarna wordt de hele machine gevuld met schuimbellen die 40 keer sneller in de stoffen doordringen dan de normale mengeling van water en zeep. Zo zorgt Ecobubble – zelfs met koud water – voor een zachtere behandeling van de kleding en uitstekende wasresultaten.

  • Bovendien bevat de Samsung AddWash een ‘digital inverter motor’ voor een uiterst energiezuinige machine die minder lawaai maakt en langer meegaat.

De Samsung AddWash is beschikbaar vanaf € 649. Voor een toestel met bediening via smartphone en SuperSpeed-functie betaal je € 799.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo