Keukens

èggo onthult de slimme Samsung koelkast op Batibouw 2016

Vanaf nu neemt internet haar plaats in in de keukentoestellen. Altijd aan de spits van technologische innovatie, werkt èggo samen met Samsung om de verbonden koelkast Family Hub op Batibouw te introduceren. Voor èggo, zijn design en technologie al verweven in het ontwerp van de keukens van vandaag, om van deze leefruimte het kloppend en verbonden hart in huis te maken. Perfect voorbeeld van deze nieuwe tendens, èggo integreert de nieuwste Samsung koelkast.

Samsung maakt van de koelkast hét digitale en sociale middelpunt in elke keuken. De elektronicafabrikant ontwikkelde daarvoor de Family Hub-koelkast. Deze zit boordevol nieuwe technologie voor het bijhouden van de voorraad, huishoudelijke klusjes en updates van gezinsleden. Het apparaat heeft een groot beeldscherm in de rechterdeur, drie hoogwaardige camera’s aan de binnenzijde en diverse Wi-Fi-toepassingen.

De Samsung Family Hub-koelkast zal eind februari al te bewonderen zijn op Batibouw en is vanaf de tweede helft van 2016 beschikbaar in België.

U vindt èggo tijdens Batibouw 2016 in Paleis 11, stand 405

Ook interessant