Gereedschap

SKIL introduceert brushless accusnoeizagen

SKIL introduceert brushless accusnoeizagen
SKIL 0512 Accusnoeizaag
Ruim honderd jaar geleden heeft SKIL de wereld van elektrisch (tuin)gereedschap gerevolutioneerd met de uitvinding van de allereerste elektrische cirkelzaag. Vandaag de dag is SKIL wereldwijd bekend op het gebied van doe-het-zelven en tuinieren en blijft het merk streven naar innovatie en de hoogste kwaliteit. Met jarenlange ervaring blijft SKIL vooroplopen, onder andere door de introductie van twee brushless (borstelloze) accusnoeizagen (mini-kettingzagen), beide ontworpen om topkwaliteit en efficiënte te bieden.

Door gebruik te maken van geavanceerde digitale borstelloze motortechnologie, bieden deze nieuwe tuingereedschappen ongeëvenaarde kracht, verlengde gebruiksduur en verhoogde duurzaamheid, waardoor tuinonderhoud makkelijker en efficiënter wordt dan ooit tevoren.

SKIL introduceert brushless accusnoeizagen
SKIL 0514 Telescopische Accusnoeizaag

De toekomst is borstelloos

Borstelloze motoren vertegenwoordigen een aanzienlijke technologische vooruitgang in elektrisch gereedschap, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. In tegenstelling tot traditionele motoren die koolborstels gebruiken om elektrische stroom over te brengen naar de draaiende rotor, maken borstelloze motoren gebruik van een elektronisch commutatiesysteem. Dit systeem regelt nauwkeurig de stroomtoevoer naar de motorwikkelingen, wat resulteert in een soepelere werking, verhoogde efficiëntie en minder slijtage. Bovendien genereren borstelloze motoren minder warmte door het ontbreken van borstels die wrijving veroorzaken. Dit leidt tot betere prestaties en een langere levensduur van het gereedschap. Het ontbreken van borstels zorgt ervoor dat er zelden onderhoud nodig is, waardoor borstelloze motoren betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker zijn. SKIL borstelloze gereedschappen staan bekend om hun efficiëntie en duurzaamheid. Ze leveren 50% meer vermogen en stellen gebruikers in staat om taken 45% sneller uit te voeren in vergelijking tot conventionele gereedschappen met borstelmotoren. Bovendien gaan SKIL borstelloze motoren tien keer langer mee dan conventionele motoren, wat het een duurzamer en kostenbesparend alternatief maakt. Deze duurzaamheid wordt ondersteund door een garantie van 5 jaar op het gereedschap, wat de toewijding van SKIL voor kwaliteit benadrukt.

SKIL introduceert brushless accusnoeizagen

Met gemak snoeien en inkorten

Dit jaar introduceert SKIL twee nieuwe accusnoeizagen: de 0512 Accusnoeizaag is nu verkrijgbaar en de 0514 Telescopische Accusnoeizaag volgt in augustus 2024. Beide snoeizagen hebben een 15 cm zaagblad en een ketting, wat zorgt voor optimale prestaties bij het snoeien van takken en stammen van een diameter tot 150 mm.

Gedeelde kenmerken:
 • 15cm zaagblad en ketting: voor efficiënt snoeien en afkorten.
 • Zonder gereedschap wisselen van de ketting voor eenvoudige vervanging
 • Automatische kettingspanning
 • Kettingbeschermkap voor extra veilig werken
 • Easy Storage-ontwerp met haak voor het makkelijk en plaatsbesparend opbergen
 • Exclusief batterij en oplader.

Individuele kenmerken:

SKIL 0512 Accusnoeizaag:

 • Zaagcapaciteit van 200 zaagsnedes op basis van een 5,0 Ah-accu en takken van 50 mm.
 • Oliereservoir + automatische kettingsmering zorgt ervoor dat de ketting soepel loopt.

SKIL introduceert brushless accusnoeizagen

SKIL 0514 Telescopische Accusnoeizaag


 • Maximale lengte van 86 centimeter, ideaal voor het bereiken van hogere takken.
 • Zaagcapaciteit van 185 zaagsnedes op basis van een 5,0 Ah-accu en takken van 50 mm.
 • Wordt geleverd met een flesje olie.

SKIL introduceert brushless accusnoeizagen

Innovatief batterijsysteem

Beide snoeizagen worden aangedreven door de toonaangevende geavanceerde batterij- en ladertechnologie 'PWRCORE 20™'. Deze batterijen zijn compatibel met alle SKIL '20V MAX' gereedschappen en tuingereedschap, wat zorgt voor optimale flexibiliteit. De gepatenteerde accukoeltechnologie 'KEEPCOOL' verlengt de gebruiksduur met wel 25% en verdubbelt de levensduur van de batterij. Daarnaast zorgt 'ACTIVCELL' voor slimme interactie tussen accu en gereedschap, voor maximale prestaties en bescherming van de accu.