Verwarming & Sanitair

Revolutionaire handdoekdrogers zonder vloeistof

De handdoekdrogers Colombo en Samoa Bains van Eranco zijn revolutionair. De radiatoren zijn uitgerust met een systeem van weerstanden die een snelle temperatuur stijging voortbrengen met een gelijkmatige warmte afgifte. Deze handdoek radiatoren hebben geen problemen met lekken, corrosie, geluiden van circulatie of vervangingen omdat ze zonder water noch vloeistof werken. Omdat ieder vlak stuk van de radiator beschikt over een verwarmingselement is deze technologie zeer uitzonderlijk.

Door de speciale aluminium legering en de technologie “Zonder vloeistof” beschikt de oppervlakte van de toestellen over de mogelijkheid een uiterst snelle temperatuur stijging te creëren over het gehele toestel. Zo kan de gewenste temperatuur vlug en stil bereikt worden en kunt u de handdoeken vlugger drogen en verwarmen. Wanneer een handdoek op een van de vlakken van de radiator wordt geplaatst, stijgt de temperatuur plaatselijk, zonder gevaar, waardoor een versnelde droging plaatsvindt, zonder verhoogde energie afname en zonder wijziging in temperatuur afgifte. Het werkelijk comfort van een gelijkmatige uitstraling.

De toestellen zijn ontwikkeld voor een maximale veiligheid

Met afgeronde hoeken en een gecontroleerde oppervlakte temperatuur garandeert men de gebruiker een maximale veiligheid, ook voor kinderen. Volledig vervaardigd in metaal, uitgerust met een intelligente thermische beveiliging en een stalen ventilatieblok, zijn de handdoekdrogers, met zorg, op duurzame wijze vervaardigd.

Zeer eenvoudige montage

De toestellen zijn zeer licht, worden geleverd met een montagemal en een zeer praktische muurplaat waarop men het toestel kan klipsen, hierdoor is montage mogelijk door één enkele persoon. Geen buizenstel, geen vloeistof, enkel een elektrische aansluiting en het toestel werkt.