Verbouwen

Renovatiedag: Metamorfose van een rijwoning

Renovatiedag: Metamorfose van een rijwoning
In onze reeks over de Vlaamse Renovatiedag laten wij u vandaag de complete make-over zien van een rijwoning in Harelbeke. Als interieurarchitect en doe-het-zelver kan de bewoner van deze woning tips geven over de voor- en nadelen van gefaseerd werken, zelf de handen uit de mouwen steken én over hoe je in een eerder kleine ruimte toch een groot ruimtegevoel kan creëren.

Een gelijkvloers van 76m², waarvan 48m² een keuken, eetkamer en woonkamer bevatten. De overige 28m² zijn voor trap, technieken, ruime inkom en bureau. De materialen bepalen het kleurenpalet en brengen rust. Buiten is een groot vervallen tuinhuis omgevormd tot een uniek, zuiders aanvoelend terras. Dit project toont duidelijk de meerwaarde van het samen ontwerpen van architectuur en interieur!

Zondagnamiddag 28 mei 2017 organiseren NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren De Vlaamse Renovatiedag. Voor u als toekomstige verbouwer de kans om een kijkje te nemen in 75 gerealiseerde renovatieprojecten. Bouw & Wonen laat u elke dag alvast één van de deelnemende projecten zien.

Renovatiejaar: 2008-2013
Rijwoning

Bureaugegevens
M-INT interieurarchitectuur

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op
de website van De Vlaamse Renovatiedag

Ook interessant