Isolatie

Recticel geeft gratis opleiding tot gecertificeerd plaatser

Goed isoleren is belangrijk. Voor het milieu, maar ook voor de energiefactuur. Wie zijn dak en gevels isoleert, bespaart tot 60% energie. Reden te meer om te gaan voor de beste isolatie. Naast efficiënte oplossingen voor de isolatie van daken (Powerroof) en spouwmuren (Eurowall), biedt Recticel Insulation met Powerwall de ideale isolatie voor buitengevelsystemen. Bovendien zijn er ook in 2013 renovatiepremies voor buitenmuurisolatie en isolatie voor hellende daken.

Met Powerwall buitengevelisolatie kan men doorlopend isoleren van kelder tot dak, waardoor alle onderbrekingen in de isolatie worden vermeden. In combinatie met het Powerroof systeem voor hellende daken creëert u een doorlopend isolatieschild tot in de nok van het dak én een goede aansluiting met de vloer met Eurofloor vloerisolatie (met gebruik van een isolerende bouwsteen).

Om te weten hoe u het best werkt met deze hoogwaardige isolatiematerialen, organiseert Recticel Insulation gratis opleidingen. U leert er alles over de vele troeven van onze producten en aan de hand van praktijkoefeningen maakt u kennis met het verbluffende gebruiksgemak. Op die manier kan u ook meteen aan de slag als gecertificeerd plaatser van Recticel isolatie.

Een gecertificeerd plaatser geniet van heel wat voordelen. Zo is er de mogelijkheid tot begeleiding op de werf tijdens de eerste installatie, alsook op de toekomstige werven, en geniet u van de uitgebreide reclamecampagnes die Recticel Insulation naar potentiële klanten voert. Verder krijgt u ook informatie over potentiële klanten en verkrijgt u als gecertificeerd plaatser ook een certificaat.

Schrijf u daarom vandaag nog vrijblijvend in voor een gratis opleiding via:
www.recticelinsulation.be/opleidingen

Concreet zijn op vandaag volgende opleidingen gepland:

Powerwall isolatie voor buitengevels (part of the Isofinish concept):
  • VDAB Competentiecentrum, Meulenbroekstraat 2, 9220 Hamme
    woensdag 30 januari 2013 (vanaf 17.30 u.)
  • VDAB Competentiecentrum, Hemeldonk 2, 2200 Herentals
    donderdag 21 maart 2013 (vanaf 17.30 u.)

Powerroof®, isolatie voor hellende daken (plaatsen van een sarkingdak):
  • Recticel Insulation, Zuidstraat 15, 8560 Wevelgem (industriezone Leiedal)
    donderdag 31 januari 2013 (van 18 u. tot 21 u.)
  • Roof Training Center, Kuiermansstraat 25, 1880 Kapelle-op-den-Bos
    donderdag 21 maart 2013 (van 12 u. tot 19 u.)

Ook interessant