Isolatie

Ontdek de nieuwe renovatieoplossingen van Recticel Insulation

Recticel Insulation heeft een nieuw en uitgebreid gamma aan isolatieproducten en –concepten voor renovatie. Hierbij is een oplossing uitgewerkt voor elke situatie. Wie bovendien renoveert en isoleert met de kwalitatieve isolatieproducten van Recticel Insulation, krijgt er het Recticel Insulation Inside kwaliteitslabel én Isolatiecertificaat bovenop.

Recticel Insulation is in België al jaren dé referentie bij uitstek voor wat betreft het isoleren van woningen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Nieuw dit jaar op Batibouw, zijn de uitgebreide Recticel isolatieoplossingen voor renovatie. Hierbij biedt Recticel Insulation een compleet gamma aan om uw dak, zoldervloer of buitengevels duurzaam te isoleren.

Om het dak aan de buitenzijde te isoleren, is er onder andere het Powerroof gamma van Recticel Insulation. Hierbij wordt het dak geïsoleerd volgens de Sarking methode met een hoogwaardig doorlopend isolatieschild. Het dak isoleren langs de binnenzijde doet u het best met Eurothane® G platen, isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde die zijn afgewerkt met een dampscherm en gipskartonplaat. Eurofloor® vloerisolatieplaten zijn dan weer ideaal om uw zoldervloer snel en efficiënt te isoleren. Wie zijn buitengevels wenst te isoleren kan kiezen voor Powerwall® isolatieplaten. Powerwall® isolatie maakt deel uit van het Isofinish® concept, waardoor u kunt kiezen uit een waaier aan gevelafwerkingen.

Wie bovendien renoveert en isoleert met de kwalitatieve isolatieproducten van Recticel Insulation, krijgt er het Recticel Insulation Inside kwaliteitslabel én Isolatiecertificaat bovenop.

NIEUW

Bezoek Recticel Insulation op Batibouw 2013 (stand 4-420) en vraag uw exemplaar van de nieuwe brochure met alle renovatieoplossingen van Recticel Insulation.