Isolatie

Recticel Insulation draagt steentje bij aan Kyoto doelstellingen

Isolatiespecialist Recticel Insulation wil zijn steentje bijdragen tot het renovatieprogramma 2020 van de Vlaamse regering. De opgave is om tegen 2020 alle daken in Vlaanderen te isoleren om zo de Kyoto doelstellingen te halen.

Iedereen die zijn dak isoleert, kan bij aankoop van Powerroof dakisolatie een financiële tegemoetkoming verwachten van deze Belgische isolatieproducent. Als product innovator is Recticel Insulation ervan overtuigd dat Powerroof de dakisolatie bij uitstek is met een uitstekend isolatievermogen.

Powerroof bewijst dat hellende daken wel degelijk lucht-, wind-, water- en dampdicht kunnen geïsoleerd worden. Deze isolatieplaat is stevig en vormvast en is aan beide zijden bekleed met een speciale aluminiumfolie. De isolatie is rondom voorzien van een tand- en groefverbinding voor een naadloze plaatsing bovenop de dakconstructie net onder de dakbekleding (sarking systeem). Zo ontstaat een volledig isolatieschild zonder koudebruggen dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Powerroof is ongevoelig voor condensatie en zelfs bij ongelijke keperafstanden vlot te plaatsen. Nog een voordeel van Powerroof is dat bij renovatieprojecten de bestaande binnenafwerking behouden kan blijven. Bovendien heeft Powerroof een brandveilige kern: 'TAUfoam by Recticel'.

Door uw dak goed te isoleren, gaat er minder warmte verloren. U verbruikt tot bijna de helft minder energie, wat beter is voor uw portefeuille en voor het milieu. De impact op het milieu is voor alle isolatiematerialen gelijklopend. De energiebesparing is altijd groot maar verhoogt extra bij de keuze van kwaliteitsvolle en duurzame isolatiematerialen. Kies daarom voor Powerroof isolatie met een hoog thermisch isolatievermogen, een uiterst lange levensduur, en geproduceerd met respect voor mens en natuur.

Bezoek Recticel Insulation op Batibouw 2008 in Paleis 4, Stand 519

Link: www.powerroof.be