Algemeen

Recordaantal bezoekers voor Dag van de Afwerking

De vak- en belevingsbeurs Dag van de Afwerking heeft een gouden editie achter de rug. Met 3.600 aanwezigen op één dag tijd overtrof de organisatie alle verwachtingen. De opkomst bewijst dat professionals geloven in een sterke nadruk op demonstraties en productervaringen.

Na het sluiten van de beursdeuren, veegde de organisatie enkele zweetdruppels van het voorhoofd. De opkomst overtrof dit jaar namelijk alle verwachtingen. “Het doet mij als organisator enorm veel plezier om te mogen ervaren dat de beurs weer een trapje hoger stond dan vorig jaar. Veel positieve commentaren, veel bezoekers en veel interesse voor de Confederatie Bouw en onze vakvereniging. Dat doet als organisatie onnoemlijk veel deugd”, zegt voorzitter Roger Bruyns van BEWAP, de Beroepsvereniging voor Afwerkingsbedrijven.

Groot engagement van standhouders Dit jaar konden de bezoekers weer terecht op 120 standen en 20 demonstratiestanden. De mix van persoonlijk contact en het demonstreren van producten en materialen viel erg in de smaak. Gemotiveerde demonstrateurs, vriendelijke vertegenwoordigers, levensechte maquettes en uitgebreide demonstraties zorgden voor een wervelende beurservaring en toonden een groot engagement van de standhouders voor de bezoekers.

Recordaantal bezoekers voor Dag van de Afwerking

Professioneel én informeel De centrale buffetten met gratis eten en drank zorgden voor een rustpunt. De professionele sfeer kon aan de hand van een pintje of een zakje friet probleemloos omslaan in een informele babbel. In de centrale hallen konden de bezoekers dan weer kennis maken met organisaties en verenigingen die de bouw ondersteunen. Een greep uit de aanwezigen: het WTCB, fvb-fcc Constructiv, NAVB en de Confederatie Bouw, de grootste werkgeversorganisatie voor de bouwsector.

De volgende editie van de Dag van de Afwerking zal volgend jaar plaatsvinden op dinsdag 29 november. Hou alvast de sociale mediakanalen en website van de Confederatie Bouw in de gaten voor meer informatie.

Ook interessant


Build for Life