Algemeen

Ontdek de enige H2H-vakbeurs voor bouwprofessionals

De vakbeurs Dag van de Afwerking geeft op woensdag 28 oktober in de Brussels Kart Expo een overzicht van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de afwerkingssector. Het contact tussen bezoekers en standhouders staat hier centraal: toegankelijke standen, gezellige buffetten en een demonstratiehal waar bezoekers verschillende producten en materialen in actie zien. Dat maakt van de beurs de enige Human-to-human (H2H) vakbeurs voor bouwprofessionals.

“Wij maken tijd voor U”

In een tijdperk van internet en digitale media krijgt persoonlijk contact een heuse opwaardering. Steeds vaker willen mensen elkaar face-to-face spreken. Of het nu gaat over informatie inwinnen, vakmanschap delen, netwerken of een willekeurig praatje slaan. Vanuit dat perspectief is de Dag van de Afwerking de enige H2H-beurs voor bouwprofessionals. Dat doet de beurs door een open standenbouw die het contact bevordert, ruime buffetten waar men gezellig kan eten en een demonstratiehal waar de bezoeker zowel het product als de exposant in ‘levende lijve’ kan leren kennen. We krijgen namelijk al genoeg e-mails, folders, brochures, advertenties of telefoontjes. Tijd voor een persoonlijk gesprek of informatie op maat is er nog nauwelijks. Gelukkig maken de Dag van de Afwerking en haar standhouders graag tijd voor u op woensdag 28 oktober, van 10u tot 20u. Bovendien onderstreept die vernieuwende aanpak de voortrekkersrol van de organisatie, BEWAP en de Confederatie Bouw Afwerking. Innovatie staat namelijk ook centraal in de dienstverlening van de Confederatie voor haar leden.

Alleen bouwprofessionals

De vakbeurs is enkel toegankelijk voor bouwprofessionals. Aannemers, architecten en voorschrijvers kunnen er gratis kennismaken met meer dan 120 standhouders en 20 standen in de demonstratiehal. “Wij streven naar een grote relevantie voor de vakman. Dat klinkt als vanzelfsprekend, maar op lang niet alle beurzen is de achtergrond van de bezoekers zo goed afgelijnd. Wat heb je aan 20.000 mensen als er geen duidelijk doelpubliek is?”, zegt BEWAP-voorzitter Roger Bruyns.

vakbeurs Dag van de Afwerking

Mooi decor, gratis eten

Vorig jaar vonden 2.000 bezoekers hun weg naar de Brussels Kart Expo. Zij prezen de beurs voor haar informele sfeer. “Dat verwondert ons niet. Als organisatie zijn we daar bewust naar op zoek. Een vakbeurs geeft niet alleen informatie, maar draait ook om de interactie tussen standhouder en bezoeker. Vaak groeien hier nieuwe contacten tussen bedrijven en dat kan alleen in een goed kader. Een goed ingerichte beurs en gratis eten en drinken vormen alvast een goed decor. Met een lege maag kan je moeilijk onderhandelen”, lacht Bruyns.

De beurs is tot slot ingedeeld in 3 zones: één voor de schilders en de plafonneerders, eentje met betrekking tot vloeren en een zone voor de vakmannen die onder BEWAP vallen (wanden, plafonds en verhoogde vloeren). In iedere zone staat een buffet waar bezoekers gratis kunnen genieten van eten en drinken: een voorgerechtenbuffet, een hoofdgerechtenbuffet en een dessertbuffet.

Praktisch

Datum: woensdag 28 oktober 2015
Openingsuren: 10u tot 20u
Plaats: Brussels Kart Expo – Gossetlaan 9, Groot-Bijgaarden
Toegang: gratis via inschrijving op www.dagvandeafwerking.be

vakbeurs Dag van de Afwerking

Ook interessant


Build for Life