Second Home

Quinta do Lago start verkoop Wyndham Grand Algarve Residences

Quinta do Lago start verkoop Wyndham Grand Algarve Residences
Quinta do Lago Real Estate is verheugd aan te kondigen dat het de verkoop lanceert van de fantastische Wyndham Grand Algarve Residences. Deze zijn gelegen in het prestigieuze golf- en lifestyleresort Quinta do Lago, op het domein van het exclusieve vijfsterren Wyndham Grand Algarve Hotel. Quinta do Lago Real Estate opereert als enige lokale makelaar voor de Wyndham Grand Algarve Residences. Ook meldt Quinta do Lago dat de golfbaan South, genomineerd als 'Portugal's Best Golf Course 2020’, in september heropent na grondige renovatie.

De verwachting is dat de verkoop van deze nieuwe luxeresidenties in de Portugese Algarve meteen een schot in de roos wordt. Geïnteresseerde kopers hebben in Wyndham Grand Algarve Residences keuze uit hedendaagse luxe-appartementen met 1 of 2 slaapkamers en garantie van volledige privacy terwijl ze naar wens kunnen gebruik maken van de vijfsterrenservice van het Wyndham Grand Algarve Hotel. Bovendien genieten de toekomstige eigenaars van deze bijzondere woningen van de unieke lifestyle ervaringen en de standingvolle service van het resort Quinta do Lago. Op loopafstand vinden ze de prachtige uitgestrekte zandstranden van Ria Formosa, tal van kwalitatieve en stijlvolle restaurants met elk een uniek karakter, sport- en ontspanningsfaciliteiten van wereldklasse met onder meer drie bekroonde golfbanen.

Quinta do Lago start verkoop Wyndham Grand Algarve Residences

Appartementen met een elegant design

Stijl en design geven de exclusieve toets aan deze luxeresidentie die pas in 2020 werd opgeleverd na een totale renovatie. Het Londense twenty2degrees Design Partnership inspireerde zich voor de inrichting van Wyndham Grand Algarve Residences op de sfeer van de Algarve om een intieme plek te creëren die comfort en elegantie uitstraalt, waarbij het neutrale pastelkleurenpalet een warme en hedendaagse look & feel aanbrengt. Het natuurlijke licht stroomt overvloedig naar binnen in de open living en eetruimte.

Het design is tot in de puntjes afgewerkt met getextureerde wandbekleding, katoenen linnengoed, eigentijdse meubelen, een volledig uitgeruste keuken, een highspeed TV-entertainmentsysteem en gratis internet, een aparte slaapkamer en een gemakkelijk om te bouwen slaapbank in de woonkamer. De tweekamerappartementen hebben een extra slaapkamer met twee gescheiden bedden, ideaal voor een gezin. Elk appartement beschikt over een ruime eigen patio of terras en een eigen parkeerplaats voor 1 of 2 wagens.

Quinta do Lago start verkoop Wyndham Grand Algarve Residences

Eigenaar zonder zorgen

De speciale Residences Concierge en de Quinta do Lago Concierge staan het hele jaar door klaar om reserveringen te maken en alle diensten voor de eigenaars of hun gasten te regelen, gedurende 10 weken per jaar in het hoog-, midden- en laagseizoen. Tijdens hun afwezigheid kunnen alle nodige diensten worden voorzien door Wyndham Grand, inclusief de verhuur. Voor een onafgebroken verlengd verblijf boven deze 10 weken zijn speciale gereduceerde tarieven van toepassing.

Bewoners kiezen voor een Verhuurprogramma, waarbij de Conciergedienst toestemming krijgt om de woning te verhuren en te beheren. Er zijn twee belangrijke huurinkomstenopties die de verkoopagent met de koper kan bespreken. De ene optie biedt een gegarandeerd rendement van minimaal 3,5% per jaar over de eerste 5 jaar en de tweede optie is een variabel programma.

Quinta do Lago start verkoop Wyndham Grand Algarve Residences

De vijfsterrenservice van Quinta do Lago

Eigenaars of huurders van de privé-residenties genieten van de exclusieve en uitzonderlijke services van het vijfsterren Wyndham Grand Algarve Hotel en het uitgestrekte Quinta do Lago resort met zijn infrastructuur van wereldklasse. Zo kan je je inbeelden dat je ’s morgens wakker wordt en samen met het gezin ontbijt op het terras van je eigen plek, voor je vertrekt voor een work-out in de ruime, uitstekend uitgeruste fitness. Hierna maak je een korte wandeling over de Rio Formosa brug naar de prachtige witte zandstranden van Quinta do Lago om er te verpozen tot lunchtijd.

In de namiddag schakel je de activiteit een versnelling hoger in The Campus, de vermaarde multisporthub van Quinta do Lago. Hier kunnen bewoners van alle leeftijden en niveaus terecht voor een partijtje tennis of padel, fietsen, zwemmen, personal training, physio en sports rehab en nog veel meer. Hierna is het ideaal om terug te komen en te genieten van een spa ervaring op maat en tot rust te komen in de jacuzzi, het stoombad of de sauna en af te sluiten met een ontspannende massage of gezichtsbehandeling. De kids kan je gaan ophalen in de Kids Club of van hun privéles in de wereldbefaamde Paul Mc Ginley Golf Academy. Als afsluiter van de dag wisselt het gezin samen verhalen uit over de belevenissen van de dag bij een heerlijke mediterrane maaltijd en een verfrissend drankje, op het eigen terras of in een van de van de vele hoogwaardige restaurants en bars van Quinta do Lago.

Quinta do Lago start verkoop Wyndham Grand Algarve Residences

Heropening van de vernieuwde golfbaan South

De drie golfbanen van Quinta do Lago - North, South en Laranjal – behoren tot de beste van Europa en werden meermaals bekroond. In september 2020 heropent de South Course, het kroonjuweel van Quinta do Lago, na een grondige renovatie voor een waarde van €7 miljoen. In samenwerking met de GEO Foundation is de duurzaamheid verhoogd en de impact op het milieu verminderd. In de World Golf Awards werd Quinta do Lago genomineerd als 'Europe's Best Golf Venue 2020' en werd de South golfbaan genomineerd als 'Portugal's Best Golf Course 2020’.

Ook interessant