Puur natuur in je tuin

29 april 2005 Bron: Marlux
Als het op sfeer en karakter aankomt, is de natuur vaak de ultieme referentie. Niets kan dan ook de kracht en schoonheid van natuursteen evenaren. Precies daarom heeft Marlux haar gamma tegels en klinkers in blauwe steen aangevuld met decoratieve strips en kasseien. Voor een tuin en terras in puur natuur.

Marlux biedt een uitgebreid gamma in echte natuursteen aan: van terrastegels en klinkers tot zwembadboorden, trapblokken en palissades in blauwe hardsteen. Nieuw nu zijn de decoratieve strips in graniet en blauwe steen en de kasseien.

Nieuw: decorstrips, voor speelse accenten in je terras

Nieuw binnen het natuursteengamma van Marlux is een collectie decorstrips. Ideaal om speelse motieven mee te creŽren of originele accenten te leggen in je terras. Er zijn decoratieve strips in blauwe natuursteen met een verzoet of gebouchardeerd oppervlak, en strips in graniet. Bij deze laatste zijn er naast effen modellen in licht- en donkergrijs ook uitvoeringen met motief (strepen, blokjes, kaders) in een combinatie van licht- en donkergrijs. Aan jou om een leuk patroon samen te stellen.

Nieuw: kasseien, voor een authentieke uitstraling

Wie van een authentiek en rustiek uitzicht houdt, zal zonder meer blij zijn met de nieuwe kasseien binnen het assortiment van Marlux. Je oprit, terras of tuinpad een natuurlijke meerwaarde geven, wordt voortaan kinderspel. Doordat de kasseien kleine maattoleranties hebben, zijn ze bijzonder makkelijk te plaatsen. Bovendien zijn ze oersterk, kleurvast en blijven ze hun waarde behouden, ook na vele vele jaren. Boordplaten in graniet zorgen voor een robuuste maar stijlvolle afwerking. De kasseien zijn er in vier kleurtinten en verschillende formaten.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo