Interieur

Pieter Porters verwelkomt schilders en schrijnwerkers

“Je moet het zien om het te geloven”, die lijfspreuk namen de Schilders- en schrijnwerkersfederatie binnen Confederatie Bouw en Orac nv heel letterlijk voor de infosessiereeks “Wallscaping”. Op 14 en 21 november verwelkomden zij in totaal een 250-tal vakmannen in de volledig ingerichte toonzaal van Orac nv te Oostende en het prachtige pand van Pieter Porters te Antwerpen waar de celebrity sierlijsten, plinten en andere decoratieartikelen op een originele en bijzondere manier verwerkt heeft tot een bewonderenswaardig resultaat.

Concreet bestonden beide avond uit twee luiken. Enerzijds werd een theoretische benadering gegeven waarbij aangetoond werd dat de Orac producten zowel aan een modern als klassiek interieur net dat ietsje meer kunnen geven. Anderzijds kregen de aanwezigen tijdens een workshop een zeer praktijkgerichte toelichting door een ervaren vakman over de installatie van de produkten.

Aangepast aan de locatie werd te Oostende ook nog een bezoek gebracht aan de productieafdeling en in Antwerpen kon iedereen na een inleiding door niemand minder dan Pieter Porters ”himself” door de beroemde suites wandelden waar professionelen medewerkers extra woord en uitleg verschaften over de aangewende producten.

Zoals beloofd werden twee prachtige avonden afgerond met een heerlijke receptie en wijndegustatie.