Binnenafwerking

Persoonlijk advies voor een gezellig interieur

Verfmerk Sigma Coatings verbetert de Sigma Select Shop-formule. De Sigma Select Shops gelden als exclusieve verdeelpunten en onderscheiden zich door een bijzonder ruim assortiment, aangevuld met een breed dienstenpakket. Onder meer de Sigma Colour Designers, het Sigma Inspiration Concept en de mogelijkheid om computersimulaties uit te voeren, maken het een stuk eenvoudiger én goedkoper om tot een geslaagd decoratieproject te komen.

Focus op kennis

Donkere tinten verkleinen. Heldere tinten verruimen. De basisregels zijn gekend. Maar hoe belangrijk zijn ze bij het inrichten van een woning? En mag je er ook van afwijken? Meer nog dan vroeger legt de Sigma Select Shop het accent op service en kennisoverdracht.

Sigma Colour Designers
Doe-het-zelf-programma’s zetten de weg uit en geven inspiratie. Maar via de Sigma Select Shop geniet je een persoonlijk advies. Daarvoor zorgen de Colour Designers, professionele kleuradviseurs die het decoratieproject in goede banen leiden.

Sigma Colour Viewer
Elke woning is uniek. En wat er goed uitziet op een folder, is nog geen garantie voor een ge-slaagd interieur. In de Sigma Select Shop is het echter mogelijk om op basis van persoonlijke foto’s verschillende simulaties te maken, zonder ook maar een spatje verf te gebruiken.

Sigma Inspiration Concept
De mooiste projecten zijn diegene die opvallen. Een knalrode muur, een gitzwart plafond, … projecten met karakter. Het Sigma Inspiration Concept loodst je stap voor stap door het keu-zeproces om aan de hand van een boek en een kleurenwaaier, je persoonlijke creatieve stijl te bepalen.

Het betere verkooppunt

De Sigma Select Shops vallen op door hun ruime assortiment kwaliteitsverven. Bovendien beschikken ze over handgeschilderde stalensets die duidelijk illustreren hoe sommige kleuren en technieken er in het echt uitzien. In tegenstelling tot de gewone verkooppunten, zijn er het hele jaar door ook acties, waaronder een Sigma Select Shop-dag en tal van promoties.