Duurzaam Bouwen

PassiveHouse: de beurs voor passief bouwen en verbouwen

De PassiveHouse Beurs is een unieke beurs voor echt energiezuinig bouwen, waar je 135 leveranciers, architecten en uitvoerders ontmoet voor passieve of nulenergie nieuwbouw en renovatie. Van 3 tot 5 mei in Tour & Taxis, Brussel. Op vrijdag 3 mei 2013 wordt een professionele dag georganiseerd. De beurs is die dag enkel toegankelijk voor vaklui. Passiefhuis-Platform vzw biedt bouwprofessionelen op vrijdag 3 mei gratis programma’s aan op de PassiveHouse beurs. Dit programma wil u als architect of aannemer met passieve klanten verder helpen. Zodat u uw klanten energiezuinige comfortabele woningen kan aanbieden.

Voor bouwprofessionals actief voor stedelijke en gemeentelijke projecten bieden we u 4 voorbeeldprojecten die uw praktijk verder kunnen helpen. We bieden u projectleiders, architecten en studiebureau van een sociale woonwijk, een school, een kantoor en een crèche. Ze stellen hun project en ervaringen voor. Er wordt ruim tijd voorzien om uw vragen aan de projectleider te stellen.

Bekijk het volledige programma op www.passivehouse.be/nl/info-sessies

Na de professionele dag op vrijdag 3 mei, kunnen gezinnen de beurs bezoeken op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2013. U ontmoet er 135 bedrijven die in de Benelux passief en zeer energiezuinig bouwen en verbouwen. Van ramen, ventilatie of isolatie producenten tot architecten en aannemers voor uw project. Passiefhuis-Platform wil met de infosessies en de beurs iedereen die aan bouwen denkt bij elkaar brengen. We willen u laten kennis maken met manieren, producten en diensten die uw woning, wijk en stad klimaatvriendelijker maken. Een beter klimaat begint bij uw thuis, op uw kantoor, in de school van je kind. Het biedt u hoger leef comfort en een lagere energiefactuur.

Passiefhuis-Platform vzw biedt op zondag korte lezingen aan voor gezinnen. De presentaties informeren bouwers en verbouwers. Ze behandelen bouwdetails, schrijnwerk, verwarming en balansventilatie. Fel gesmaakt zijn de bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen.

Meer informatie vind je op de website www.passivehouse.be

Praktische informatie:
  • Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel
  • Vrijdag 3 mei 2013: professionele dag van 9u30 tot 17u30
  • Zaterdag 4 en zondag 5 mei 2013 van 10u00 tot 18u00
  • 3€ korting voor online toegangskaarten.
    Registreer je nu via: www.passivehouse.be/nl/tickets

Ook interessant