Duurzaam Bouwen

PassiveHouse beurs: 3, 4 en 5 mei 2013 (Win kaarten!)

De beurs Passive House is er voor elk gezin dat comfortabel wil wonen. Dit jaar vindt de 12e editie plaats op 3,4 en 5 mei. Kwaliteit, comfort, zuivere lucht, aangename temperaturen en rust zijn de streefdoelen. Vind op de beurs je architect, verdelers, aannemer, schrijnwerker, installateur en producenten. Je maakt kennis met de bestaande producten van isolatie tot balansventilatie en kan bij deze professionelen met je vragen terecht. Voor specifieke vragen over jouw project kan je op de stand van Passiefhuis-Platform vzw een specialist aanspreken.

Passiefhuis-Platform vzw, de organisator van de beurs biedt je op zaterdag 4 en zondag 5 mei een onafhankelijk en gevarieerd programma. Elke stap naar passief en nulenergie bouwen wordt in presentaties van 30 minuten verduidelijkt. We geven je een basis over isolatie en kierdichting, ventilatie en verwarming, certificering en subsidies, aandachtspunten bij laag energie- passief en nulenergie.

Denk je aan doorgedreven renovatie dan bieden we je in samenwerking met de gezinsbond een programma aan op zaterdag 8 september.
Bekijk hier het programmaoverzicht.

Wilt u kans maken op een van de 20 duotickets die Bouw & Wonen voor deze beurs mag weggeven? Doe dan snel mee met onze wedstrijd. Deelnemen kan tot en met vrijdag 26 april 2013!

Professionele dag
PassiveHouse is er ook voor de professional! Op vrijdag 3 mei 2013 wordt een professionele dag georganiseerd. De beurs is die dag enkel toegankelijk voor vaklui. Als professional kom je zo makkelijker in contact met aannemers, leveranciers, fabrikanten, studiebureaus en architecten. Er zijn er meer netwerkmogelijkheden tussen de bezoekers onderling en we kunnen je ook een lezingenprogramma op maat aanbieden!