Algemeen

PUUR Prof, Hét netwerkevent voor bouwprofessionals

PUUR Prof, Hét netwerkevent voor bouwprofessionals
PUUR Prof is een netwerkevent helemaal in het teken van ‘de bouw’. Verschillende deelsectoren uit de professionele bouwwereld, architecten en studiebureaus zijn van harte welkom op 26 januari 2018 in de Grenslandhallen in Hasselt!
Naast een netwerkevent, waar bezoekers medeondernemers, fabrikanten en leveranciers kunnen ontmoeten, is PUUR Prof eveneens een opleidingsdag. Bouwbedrijven kunnen hun medewerkers inschrijven voor gratis praktijkgerichte en nuttige bouwopleidingen. Ook worden er relevante infosessies georganiseerd.

Meer professionaliteit en veiligheid

Uit cijfers van Constructiv blijkt dat slechts 1 op 4 bouwbedrijven bezig is met het opleiden van zijn personeel – inclusief verplichte opleidingen!
Davy Maesen – Gedelegeerd bestuurder BOUWUNIE Limburg: “PUUR Prof 2018 wil hier een antwoord op bieden en voorziet daarom een hele reeks van gratis veiligheids-­‐ en praktijkopoleidingen voor bouwvakarbeiders. BOUWUNIE Limburg werkt hiervoor samen met o.a. Fortio Bedrijfsopleidingen en kan bovendien rekenen op de steun van Constructiv (arbeiders PC 124) en Woodwize (arbeiders PC 126).”

Een greep uit het aanbod: Veilig werken op hoogte, Asbestverwijdering, EHBO, Ergonomie, Aanslaan van lasten, luchtdicht bouwen, Kleine blusmiddelen, Professioneel afkitten, Schuur-­‐ en spuittechnieken, Opleidingen voor tegelzetters. Details over alle opleidingen en infosessies vindt u op puurprof.be/programma (verplicht inschrijven om deel te kunnen nemen).

Vakbeurs

Het praktijkgedeelte van deze opleidingen zal plaatsvinden tijdens de PUUR Prof vakbeurs in de namiddag. Vanaf 13u gaan de deuren van de Grenslandhallen ook open voor het publiek (B2B – bouwgerelateerde bedrijven) en kunnen bezoekers toonaangevende fabrikanten en leveranciers uit de bouwsector ontmoeten. Zij stellen graag hun bedrijf en producten aan u voor. Tevens zijn er tal van opleidingsinstanties en dienstverleners, gespecialiseerd in de sector aanwezig. Ontdek alle standhouders op puurprof.be/exposanten. Bovendien worden hier ook actuele infosessies georganiseerd en is er doorlopend gratis catering voorzien.

PUUR Prof, Hét netwerkevent voor bouwprofessionals

Een puur professionele samenwerking

BOUWUNIE Limburg, organisator van PUUR Prof, werkt voor de editie van 2018 samen met Primetime Communication Group, waarvan de Limburgse ondernemer Christophe Wels mede-­‐eigenaar is. Primetime Communication Group is een communicatiebureau met zes verschillende afdelingen (Publishing, PR, Digital, Media & Strategie, Signing en Fairs/Events) en telt een 60-­‐tal medewerkers.

Stefan Frissen – verantwoordelijke afdeling Fairs & Events: “Als full service communicatiebureau gaan we PUUR Prof naar een hoger niveau tillen. Bouwunie Limburg runt het bedrijf, wij profileren het! We bieden logistieke know-­‐how, denken strategisch mee en werken transparant. Algehele coördinatie tot de werving van exposanten toe.”

Vorig jaar organiseerde BOUWUNIE Limburg de allereerste editie van PUUR Prof. “Dit jaar halen we door de samenwerking met Primetime de ervaring en structuur in huis die nodig zijn voor de organisatie van een dergelijk evenement.” – Aldus Davy Maesen, Gedelegeerd Bestuurder BOUWUNIE Limburg.

PUUR Prof 2018 is uw bezoekje zéker waard! Gratis online registreren via puurprof.be/bezoeken

Ook interessant


Build for Life