Op zoek naar de geknipte partij om je badkamerrenovatie uit te voeren?

13 september 2021 Bron: Bouw & Wonen
Op zoek naar de geknipte partij om je badkamerrenovatie uit te voeren?
En wil je enkel de beste badkamerkwaliteit tegen de beste prijs? Dan moet je zeker eens aankloppen bij Camee. Deze specialist in het renoveren van badkamers helpt je verder met doelgericht advies, realiseert jouw badkamer in een mum van tijd en staat garant voor een prachtige badkamerrenovatie.

Een badkamerrenovatie om van te dromen

Waarmee ze bij Camee het verschil maken? Wel, met hun persoonlijke aanpak en ervaring. Elke badkamerrenovatie is voor deze mensen een nieuw verhaal en ze gaan er elke keer met enthousiasme opnieuw tegenaan. En nee, een badkamer renoveren hoeft niet altijd peperduur te zijn en ze doen ook niet enkel totaalrenovaties. Ook voor kleine verbouwingen zoals het plaatsen van een nieuw toilet of het installeren van een inloopdouche staan ze voor je klaar. Een badkamerrenovatie maak je zelf zo ingrijpend als je wil en ze denken bij Camee heel graag met je mee.

Altijd een persoonlijke aanpak bij uw badkamer renovatie

Op zoek naar de geknipte partij om je badkamerrenovatie uit te voeren?
Kies je toch voor een totale badkamer renovatie, dan word je hier volledig ontzorgd. Na het eerste gesprek en het aangeven van je wensen, zit jouw werk er eigenlijk op. Deze specialist in het renoveren van badkamers neemt de touwtjes in handen en zorgt vervolgens voor een moderne & hoogtechnologische badkamer.

Gedurende de hele badkamerrenovatie, een proces dat maximaal 10 werkdagen in beslag neemt, word je op de hoogte gehouden en heb je één contactpersoon. Dit familiebedrijf weet nog wat klantenservice is: hier geen onpersoonlijke aanpak, maar een aanpak op maat.

Een 3D ontwerp & stappenplan als garantie

Wil je weten hoe een badkamerrenovatie bij Camee in zijn werk gaat? Raadpleeg dan zeker eens de website. Je vindt er een stappenplan dat ze keer op keer hanteren.

Op zoek naar de geknipte partij om je badkamerrenovatie uit te voeren?
Een badkamer renoveren pak je immers maar beter stapsgewijs aan, wil je tot een optimale badkamerrenovatie komen. De vakmensen van Camee, beheersen dit stappenplan tot in de puntjes, zodat je steeds binnen de afgesproken deadline over een nieuwe badkamer beschikt.

Meer dan enkel badkamers renoveren
Bij Camee kun je voor veel meer terecht dan enkel badkamers. Ze zijn thuis in totaalrenovatie & allerhande verbouwingen en geen klus is ze te zwaar.

Wil je een samenwerking met Camee aangaan, vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan en vergelijk deze met de collega’s. Een badkamer laten renoveren bij Camee is altijd winnaar in prijs-kwaliteit!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo