Oogverblindende keuken dankzij gloednieuwe Dekton kleuren

3 mei 2017 Bron: King George
Oogverblindende keuken dankzij gloednieuwe Dekton kleuren
Dekton, het ultracompacte oppervlak van Cosentino, breidt zijn kleurengamma uit met maar liefst vijf opvallende kleuren. Qatar, Manhattan en Vienna zijn nieuwe hoogglanskleuren en vullen de XGloss collectie aan. Fossil en Nayla zijn de nieuwste telgen in de Natural collectie en staan voor een natuurlijke charme. Alle vijf zijn het ongeëvenaarde kleuren die leven in de keuken brengen op hun eigen unieke manier!
De nieuwe kleuren zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de natuur en de harmonie tussen verschillende kleuren. Het maakt hen perfect voor uiteenlopende toepassingen in de wereld van zowel interieurdesign als architectuur en dat in de meest inspirerende en grensverleggende interieurs.

Ultrabriljant op elk gebied

De drie nieuwste kleurschakeringen die de XGloss collectie aanvullen, nemen ons mee naar de uithoeken van de wereld: de woestijn van Qatar, bruisend Manhattan en het monumentale Vienna. Ze passen perfect in de serie gepolijste ultracompacte oppervlakken die een buitengewone, kristalheldere glanzende afwerking hebben.

Dankzij een baanbrekende nanotechnologische behandeling en een geavanceerd mechanisch polijstproces bezitten de Dekton kleuren bovendien enkele unieke fysieke en technische eigenschappen.

Dekton by Cosentino

Zo zijn ze bestand tegen vuur, hitte, UV-stralen, vorst en dooi, hebben ze een hoge kras- en vlekbestendigheid en zijn ze beter bestand tegen slijtage.

Een glas rode wijn of kop koffie morsen? Een warme pan op het aanrecht zetten? Of Dekton XGloss als vloeroppervlak gebruiken? Het kan allemaal probleemloos!

XGloss Basiq

Binnen de serie Dekton XGloss vormen Qatar, Manhattan en Vienna een nieuwe collectie, XGloss Basiq genaamd. Hierin wordt aangetoond dat eenvoudige achtergronden en afwerkingen wel degelijk samengaan met schoonheid en functionaliteit.

Qatar heeft een glanzende beige kleurschakering die doet denken aan de rust van het zand en de schoonheid van de woestijn. Qatar is een sobere kleur die met zijn natuurlijke en warme uitstraling perfect te combineren is met allerlei materialen.

Dekton by Cosentino

Manhattan heeft een diepe en heldere grijze kleur. Onder het oppervlak is de essentie van het meest vibrerende en kosmopolitische cement waar te nemen. Deze kleur zorgt voor een moderne en functionele twist en is perfect voor de creatie van opvallende contrasten met andere kleuren en texturen.

Dekton by Cosentino

Vienna biedt een glanzende, korrelig witte kleur die elk vertrek van helderheid en ruimte voorziet. Het is de ideale variant om tijdloze, triviale ruimtes vol licht mee te creëren.

Dekton by Cosentino

Natuurlijke charme in huis

Fossil en Nayla vullen de Dekton Natural Collection aan. Ze zijn ontworpen om ons visueel terug te brengen naar het begin der tijden en spelen in op de trend om voluit te kiezen voor de schoonheid en tijdloosheid van de natuur. Ze slagen erin de grillige tekeningen van natuursteen in ere te herstellen.

Dekton by Cosentino

Fossil lijkt op een geaderde grijze steen waarin de textuur waar te nemen is van gefossiliseerde organismen die ons meevoeren naar vroegere tijden. De tekening van de aders geeft elke ruimte een natuurlijke uitstraling en zorgt niet alleen voor schoonheid maar ook voor een bijzonder en persoonlijk karakter - zowel in de vorm van een keukenwerkblad als tegen de muur of op de vloer.

Nayla is een matte, korrelig witte kleur die ieder interieur een heldere, ruime uitstraling geeft. Het is de ideale kleur voor subtiele projecten vol licht waar esthetische eerlijkheid het vaandel is.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo