Algemeen

Ontvang gratis 2 tickets voor de Emigratiebeurs

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari opent de 17e editie van de EmigratieBeurs weer haar deuren in Expo Centre Houten (nabij Utrecht). Met 150 deelnemers en de verwachte 10.000 bezoekers is de EmigratieBeurs, het grootste evenement in Europa. Door het brede aanbod van buitenlandse exposanten én de 80 gratis presentaties is er voor ieder wat wils. Van banen, en bedrijven tot droomhuizen midden in de natuur, alles toegelicht door deskundig personeel uit het land zelf.

Wilt u gratis 2 kaarten voor deze beurs ontvangen? Klik dan snel hier!

Thema dit jaar is het Caribisch gebied met Curaçao, Bonaire en Aruba. Vraag vooral naar de proef emigratie naar Bonaire of Aruba.

De Scandinavische landen staan met meer dan 120 gemeentes wederom groots in hal 3, met dit jaar bedrijven die nieuwe collega’s zoeken (Medisch Personeel, Ingenieurs en IT’ers) . En – uniek - de Zweedse Overheid met Sociale Dienst, Belastingdienst en Immigratiedienst.

Van Europa staan, makelaars, bedrijven, diverse regio’s en provincies uit Frankrijk (Auvergne en Bourgogne), Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Bulgarije, Ierland en de UK die personeel zoeken om te werken in de gezondheidszorg, de techniek en de IT. Bedrijven uit Bulgarije en Spanje zoeken mensen voor hun call centers.

Verder overzees kan je informatie inwinnen over wonen en werken in Australië, Nieuw Zeeland, Amerika, Canada, Uruguay en Ecuador. Zo staat van Canada het bedrijf Koch Fertilizers dat chemisch en technisch personeel zoekt.

En heb je genoeg informatie, dan kan je nog na genieten bij de diverse markten en even wegdromen onder het genot van een originele franse crêpes of een stukje smaakvol rendier vlees.

Kortom heb je plannen om tijdelijk of permanent naar het buitenland te verhuizen. Dan mag je de EmigratieBeurs niet overslaan!

Internationale EmigratieBeurs
Datum: zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013
Openingstijden: Dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten
Entree: voorverkoop € 12,50 aan de kassa € 17,50
www.emigratiebeurs.nl
Build for Life