Ontspannen op vakantie dankzij een Loxone Smart Home

  BE   12 juli 2019 Bron: Loxone
Ontspannen op vakantie dankzij een Loxone Smart Home
Is het raam in de slaapkamer toe? Ben ik het televisietoestel vergeten uit te trekken? Staat de verwarming uit? Deze onzekerheden en zoveel meer spoken vaak door ons hoofd wanneer we op reis zijn. Dit is gelukkig niet langer nodig. Geniet vanaf nu van een welverdiende vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over jouw thuissituatie. Kortom: vanaf nu alleen nog maar genieten van die lekkere cocktail in jouw hand, het fijne witte zand onder je voeten en de stralende zon op jouw gezicht.

Vanaf je de deur dicht trekt en je de woning in “vakantiemodus” zet, dan zorgt jouw Loxone Smart Home volledig voor zichzelf. Ben je ergens een raam vergeten te sluiten? Geen nood! Bij het verlaten van de woning krijg je onmiddellijk een melding dat er nog een raam openstaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer de vakantiemodus wordt geactiveerd, dan zet dit automatisch enkele zaken in werking. De muziek en lichten gaan uit, stroomverbruikers worden van het net gehaald, zonwering wordt in automatische modus gezet, het alarm wordt ingeschakeld, een aanwezigheidssimulatie houdt ongewenst bezoek weg en zoveel meer!

Ben jij ook iemand die op vakantie de krant leest om op de hoogte te blijven van wat er gaande is in het thuisfront? Dan herken je misschien wel de paniek die je voelt wanneer je leest dat een zwaar onweer in jouw regio heeft gezorgd voor veel ondergelopen kelders. Dankzij een Loxone Smart Home hoef je niet langer te wachten tot iemand van het thuisfront jouw woning kan gaan controleren. Watersensoren houden je direct op de hoogte wanneer er iets mis is. Ook wanneer één van de rookmelders onraad meldt, ben je onmiddellijk op de hoogte en kan je ingrijpen voor het te laat is.

Wanneer we het hebben over veiligheid, dan denken we natuurlijk ook aan een bescherming tegen inbraak. Ook hier biedt een Loxone Smart Home de perfecte oplossing. Een aanwezigheidssimulatie houdt in eerste instantie ongewenst bezoek al weg, maar wanneer een indringer toch zijn kans waagt, dan zal hij verschieten van wat hem te wachten staat. Een stil, optisch en akoestisch alarm verjagen de indringers onmiddellijk.

Helaas komt aan alle mooie liedjes een eind: het is tijd om terug naar huis te komen. Maar niet getreurd, jouw Loxone Smart Home verwelkomt je met open armen terug. Zo zorgt het voor een aangename temperatuur in elke ruimte, de juiste lichtstemmingen voor jouw welbevinden en alle apparaten worden terug in stand-by modus gezet. Zo kan je toch nog een beetje nagenieten! Want zeg nu zelf, in een Loxone Smart Home is het toch elke dag een beetje vakantie 😉

Wil je zelf beleven wat de mogelijkheden zijn in een Loxone Smart Home? Reserveer dan nu één van de kosteloze Experience Tours in de demowoning van de Benelux.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo