Badkamers

Ontmoet badkamerspecialist Duscholux op Batibouw 2015

Uw badkamer is de plek bij uitstek om te ontspannen. Maar dat lukt alléén als ze er tiptop uitziet. Daarvoor zorgt specialist Duscholux. Ontdek onze slimme oplossingen op Batibouw. En geef uw badkamer een eigentijdse look.
Even nietsdoen onder een zalige douche? Heerlijk! Zeker als u veel ruimte hebt in de cabine zonder plassen erbuiten. Dat lukt perfect: met Collection 3. Kies voor een open inloopdouche, of voor een gesloten exemplaar dat u toch een open gevoel geeft. De frameloze, op maat gemaakte douches garanderen een strak design met transparante wanden, chroomscharnieren en een innovatieve handgreep. Een lust voor het oog én voor uw handen. Want omdat er geen spatwater buiten de douche komt, onderhoudt u uw badkamer gemakkelijk. Een grote douche installeren met Duscholux, de specialist in inloopdouches met net dat tikkeltje meer... een 100% waterdicht plan!

Duscholux op Batibouw 2015

Stijlvolle baden met groots comfort

De look van een vrijstaand bad, gecombineerd met het gemak van een wandexemplaar. Het is géén utopie, dankzij de Primeline Wall-collectie. Zo haalt u een bad in huis met afgeronde lijnen en behoudt u toch een zee van ruimte in uw badkamer. Om nog maar te zwijgen van het ligcomfort. Eerst zien en dan geloven? Kruip in bad op onze Batibouw-stand.

Duscholux op Batibouw 2015

Hippe wandpanelen zonder voegen

Geen fan van badkamertegels omdat u die in de douche maar moeilijk netjes houdt? Ga dan voor de gladde wandbekleding PanElle. Deze panelen steken uw muren in een glanzend jasje zónder voegen. Krassen en waterinfiltratie krijgen geen schijn van kans. Panelen in een hippe kleur, met lijnen of een bloemenmotief? Alles kan: zelfs uw eigen ontwerp. Dankzij de acrylcoating blijven de wanden er als fonkelnieuw uitzien, ook bij intensief gebruik. Waarop wacht u nog?

Duscholux op Batibouw 2015

Ontdek het volledige gamma

Ontdek de Duscholux nieuwigheden op Batibouw van 26 februari tot en met 8 maart in hal 7, stand 109.

Ook interessant